Pita kynigwn (1)

Την πρωτοχρονιάτική του πίτα του έκοψε σήμερα το απόγευμα, Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023, παρουσία του Υπουργού Περιβάλλοντος & Ενέργειας κ. Κώστα Σκρέκα, ο Κυνηγετικός Σύλλογο Πύλης, στην ταβέρνα το «Παλιό Βαρέλι» στους Γόμφους, αλλά & πολλών μελών του Συλλόγου, καθώς & άλλων κυνηγετικών οργανώσεων του Νομού.

Την πίτα ευλόγησε & έκοψε ο Αρχιερατικός Πύλης πατήρ Δημ. Κατασαρός, συνεπικουρούμενος του π. Απόστολου Μουτογεώργου, οι οποίοι ευχήθηκαν τα «Χρόνια τους Πολλά» & να έχουν οι κυνηγοί μας υγεία & επιτυχίες, ενώ θα πρέπει να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στην ασφάλειά τους & να είναι φύλακες της φύσης & του δάσους.

Στον σύντομο χαιρετισμό του, ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Θανάσης Μανούρας ευχαρίστησε μέλη & επισήμους για την παρουσία τους, ευχήθηκε τα «Χρόνια Πολλά», ευχαρίστησε τους ομοσπονδιακούς θηροφύλακες για το έργο που προσφέρουν & κάλεσε τα μέλη του Συλλόγου να δώσουν βροντερό «παρών» στην επόμενη εκδήλωση του Συλλόγου, τον ετήσιο χορό, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στις 25 Φεβρουαρίου.

Σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν επίσης ο ΥΠΕΝ κ. Κ. Σκρέκας, ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κ. Μαράβας, οι βουλευτές της ΝΔ Τρικάλων κα Κατ. Παπακώστα & Θ. Λιούτας, ο πρώην βουλευτής & Νομάρχης κ. Ηλ. Βλαχογιάννης, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Ντ. Μπάρδας, ο πρόεδρος της Ζ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Θεσσαλίας κ. Βαγγ. Μπαλατσός, ο Δασάρχης Τρικάλων κ. Χρ. Κουλικούρδας και η περιφ. σύμβουλος κα Δημ. Νάτσινα.

Το φλουρί, το οποίο αντιστοιχούσε σε δωρεάν Τοπική άδεια θήρας για την επόμενη χρονιά, προσφορά του Συλλόγου, σημάδεψε & πέτυχε το μέλος κ. Παπαθανασίου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο Δ/τής του ΑΤ Πύλης κ. Χρ. Παπαδογιάννης, ο Προϊστάμενος του ΠΚ Πύλης κ. Γεώρ. Καραχάλιος, Αντιδήμαρχοι & δημοτικοί σύμβουλοι του Δ. Πύλης, καθώς & ο πρόεδρος & τοπικοί σύμβουλοι της ΤΚ Γόμφων.

Pita kynigwn (32)

Pita kynigwn (61)

Pita kynigwn (58)

Pita kynigwn (56)

Pita kynigwn (54)

Pita kynigwn (53)

Pita kynigwn (52)

Pita kynigwn (51)

Pita kynigwn (49)

Pita kynigwn (48)

Pita kynigwn (46)

Pita kynigwn (44)

Pita kynigwn (43)

Pita kynigwn (42)

Pita kynigwn (41)

Pita kynigwn (40)

Pita kynigwn (38)

Pita kynigwn (37)

Pita kynigwn (36)

Pita kynigwn (35)

Pita kynigwn (33)

Pita kynigwn (30)

Pita kynigwn (29)

Pita kynigwn (28)

Pita kynigwn (24)

Pita kynigwn (23)

Pita kynigwn (22)

Pita kynigwn (21)

Pita kynigwn (20)

Pita kynigwn (19)

Pita kynigwn (17)

Pita kynigwn (16)

Pita kynigwn (15)

Pita kynigwn (14)

Pita kynigwn (13)

Pita kynigwn (12)

Pita kynigwn (10)

Pita kynigwn (9)

Pita kynigwn (8)

Pita kynigwn (6)

Pita kynigwn (4)

Pita kynigwn (3)

Pita kynigwn (2)

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Μήνυμα του Δ/ντή Α’θμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων, για τις Άγιες Ημέρες των Παθών και την Ανάσταση

Η νύχτα των Παθών, μα και τ’ Απρίλη η νύχτα. Διάπλατες πέρα οι εκκλησιές ολόφωτες και φτάν…