KY Pylis (1)

Σε μία αξιόλογη, αξιέπαινη και ταυτόχρονα συγκινητική δωρεά, πέρασε σήμερα η Δ/νση της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας, η οποία έχει να κάνει με την προσφορά τεχνολογικού εξοπλισμού, τελευταίας τεχνολογίας, προς το Κέντρο Υγείας, Πύλης, που εξέλειπε από τη Δομή.

Για τον λόγο αυτό και η παρουσία του Δ/τή της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας κ . Αν. Λάππα, αλλά & του Δ/ντού του Υπ/τος στην Πύλη κ. Κ. Θεοδωρόπουλου, σήμερα στη 1:00 το μεσημέρι, στο ΚΥ Πύλης.

Ο Δ/ντής του ΚΥ Πύλης κ. Ιωάν. Κουτσονάσιος, ευχαρίστησε θερμά τον πρόεδρο της Τράπεζας κ. Λάππα, ο οποίος με την σειρά του δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την κατάληξη που είχε το όλο θέμα, λέγοντας πως για τον ίδιο αλλά & το σύνολο των ανθρώπων της Τράπεζας, κατανοούν το δύσκολο και συνάμα υψίστης σημασίας κοινωνικό έργο που παράγουν τα ΚΥ της χώρας και η σημερινή δωρεά, είχε σαν βασικό σκοπό να ενισχύσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αυτό το έργο, προς όφελος των συνανθρώπων μας.

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του του Δ/ντή του καταστήματος Πύλης κ. Θεοδωρόπουλου. (περισσότερα στο βίντεο που επισυνάπτουμε).

Ο εξοπλισμός που δωρήθηκε στο ΚΥ Πύλης, αφορά σε …

  • 3 επιτοίχια ωτοσκόπια ενηλίκων
  • 1 επιτοίχιο ωτοσκόπιο παιδικό
  • 2 πιεσόμετρα – οξύμετρα τροχήλατα ενηλίκων
  • 1 πιεσόμετρο – οξύμετρο, τροχήλατο παιδικό και
  • 1 ολόσωμη ποδιά ακτινοπροστασίας μολύβδινή, παιδική.

Η σημερινή δωρεά αναμφίβολα, συνιστά μία σημαντική κίνηση, καθώς η ενίσχυση της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, όπως είναι το ΚΥ Πύλης, μέσω των συνεργειών της Δ/νσής του, Ιδιωτών, αλλά και του Δήμου, συντελούν στην αποτελεσματική και ποιοτική αναβάθμισή τους, κάτι το οποίο είναι είναι ιδιαίτερα σημαντική για μια περιοχή, καθώς η σωστή και αποτελεσματική λειτουργία των δημόσιων δομών υγείας έχει τεράστια κοινωνική σημασία, ιδιαίτερα στην εποχή μας, κατά την οποία η Επαρχία ΜΑΡΑΖΩΝΕΙ!!!

Για την αξιόλογη αυτή δωρεά, στον πρόεδρο της Συνεταιριστικής Τράπεζας, απονεμήθηκε από τον Δ/ ντή του ΚΥ κ. Κουτσονάσιο, τιμητική πλακέτα.

Τον Δ. Πύλης, στην σημερινή εκδήλωση εκπροσώπησαν ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Θαν. Κωστάκης και η Αντιδήμαρχος Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ιατρός κα Χαρά Καλιώρα.

KY Pylis (3)

KY Pylis (4)

kal

KY Pylis (8)

KY Pylis (9)

KY Pylis (2)

 

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Δενδροχώρι: «Έφυγε» από τη ζωή η Αλεξάνδρα Παλιούρα

ΚΗΔΕΙΑ Την αγαπημένη μας μητέρα, γιαγιά και θεία ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΑΛΙΟΥΡΑ ΕΤΩΝ 95 Θανούσα κηδεύο…