Zaridas Arxiki

Το Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο χώρο του συνεδριακού κέντρου του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας στην Πάτρα, η ορκωμοσία και η τελετή απονομής πτυχίων στους προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου.

Μεταξύ αυτών και ο Κωνσταντίνος Αθ. Ζαρίδας, με καταγωγή από Πιαλεία, Αστυνομικός, που ανήκει στη δύναμη του τοπικού Α.Τ Πύλης & απόφοιτος πλέον του Τμήματος Πληροφορικής, της Σχολής Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας.

Ο κ. Ζαρίδας ξεκίνησε τις σπουδές του στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο το 2011 για να τις τελειώσει έξι χρόνια αργότερα, εκμεταλλευόμενος, από τη μια με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τον ελεύθερό του χρόνο, από την άλλη ικανοποιώντας έναν κρυφό του πόθο, το μεράκι της γνώσης για την Τεχνολογία.

Παράδειγμα προς μίμηση ο Κώστας Ζαρίδας, καθώς όλο αυτό, παράλληλα με τη δουλειά του & τις οικογενειακές του υποχρεώσεις!

Ως γνωστόν το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο, είναι η εξ αποστάσεως παροχή προπτυχιακής και μεταπτυχιακής εκπαίδευσης και επιμόρφωσης, με την ανάπτυξη και αξιοποίηση κατάλληλου εκπαιδευτικού υλικού και μεθόδων διδασκαλίας. Στους σκοπούς του ΕΑΠ εντάσσεται η προαγωγή της επιστημονικής έρευνας, καθώς και η ανάπτυξη τεχνολογίας και μεθοδολογίας στο πεδίο της μετάδοσης της γνώσης από απόσταση.

 

Zaridas (1) Zaridas (1b) Zaridas orkomosia (2) Zaridas orkomosia (3) Zaridas orkomosia (6) Zaridas orkomosia (7) Zaridas orkomosia (8) Zaridas orkomosia (11)

 

Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά

Comments are closed.

Check Also

Σχετικά με το ΑΔΥΜ-Ατομικό Δελτίο Υγείας του Μαθητή: Εγγραφο του Υπουργείου Παιδείας

Σχετικά με το ΑΔΥΜ-Ατομικό Δελτίο Υγείας του Μαθητή: Εγγραφο του Υπουργείου Παιδείας, Θρησ…