troxaio

Επεισοδιακό τροχαίο, βγαλμένο από σκηνή του Χόλιγουντ, σημειώθηκε χθες το απόγευμα  στη νέα περιφερειακή Ε.Ο. Τρικάλων – Πύλης, στο ύψος της Λυγαριάς, καθώς Ι.Χ. που πήρε τρεις «τούμπες», προσγειώθηκε με τον ουρανό στην άσφαλτο & η οδηγός βγήκε άθικτη απ’ αυτό!!!

Συγκεκριμένα, η οδηγός του Ι.Χ, που κινούντο με κατεύθυνση από Τρίκαλα προς Πύλη, έχασε το έλεγχο του αυτοκινήτου, το οποίο αρχικά προσέκρουσε στην σιδερένια μπάρα δεξιά του δρόμου, ενώ έπειτα αυτό άρχισε να ολισθαίνει κυκλικά, με αποτέλεσμα στο τέλος να πάρει τρεις τούμπες & να καταλήξει με τον ουρανό στην άσφαλτο, ¨φρενάροντας» στην έτερη τσιμεντένια μπάρα, που διαχωρίζει τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Παρά το τρομακτικό σκηνικό που διαδραματίστηκε, η οδηγός του Ι.Χ., έχοντας κυριολεκτικά Άγιο!!! κατάφερε & βγήκε εντελώς άθικτη απ’ αυτό. Να σημειώσουμε πως η οδηγός φορούσε ζώνη, ενώ λειτούργησαν οι αερόσακοι του αυτοκινήτου στο σύνολό τους.

Στους διερχόμενους οδηγούς που προσέτρεξαν σε βοήθεια η υπερ-τυχερή οδηγός, διατηρώντας στο ακέραιο την ψυχραιμία της, ανέφερε πως όλα έγιναν σε κλάσματα δευτερολέπτων & χωρίς να το καταλάβει, βρέθηκε να συμμετέχει σε ρόλο κασκαντέρ ταινίας του Χόλιγουντ, που θα θυμάται σε όλη της τη ζωή…

 

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά

Comments are closed.

Check Also

Πεζοπορία στα Μετέωρα, διοργανώνει η Ο.Λ.Κ. στις 08/10

Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου η Ορειβατική Λέσχη Καλαμπάκας διοργανώνει πεζοπορία στην περιοχή τ…