45645

Στην Ελλάδα λένε << Καιρός φέρνει τα λάχανα, καιρός τα παραπούλια>> και φαίνεται ότι οι παροιμίες είναι σοφές, αφού όντως <<έχει ο καιρός γυρίσματα>>. Με μεγάλη έκπληξη διαβάσαμε λοιπόν σχόλιο στην προσωπική σελίδα του κ. Μεριβάκη στο facebook μετά το Δημοτικό Συμβούλιο της 17-04-2024, όπου πέραν των ατελείωτων ορθογραφικών λαθών, διαβάσαμε και ατελείωτα ψέματα. 

Φαίνεται ότι αυτά πάνε μαζί….

Το ποιος είναι ανενημέρωτος και αν ειπώθηκαν αλήθειες ή ψέματα στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο κ Μεριβάκη δεν είναι δύσκολο να αποδειχθεί.  Γράφετε για δημιουργία εντυπώσεων στην προσωπική σας σελίδα, ότι, δήθεν, δεν είναι ενημερωμένος ο Δήμαρχος και ότι στα ταμεία του Δήμου μπήκαν χρήματα από τις επιχορηγήσεις που έλαβε ο Δήμος από τις πλημμύρες. Σας απαντούμε λοιπόν ή μάλλον σας προκαλούμε να υποβάλετε αίτημα στην Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου Φαρκαδόνας να σας Βεβαιώσει αυτή αν μπήκαν ή δεν μπήκαν χρήματα. Άλλωστε εσείς ο ίδιος την επικαλείστε στο δημοσίευμά Σας.

Χρήματα λοιπόν δεν μπήκαν στα ταμεία του Δήμου παρά μόνο υπάρχουν οι εγκρίσεις και όλα όσα ψευδή αναφέρετε στο δημοσίευμά Σας τα αφήνουμε στην κρίση των Δημοτών.

Α! Όταν θα πάρετε την απάντηση από την Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου ελπίζουμε να έχετε τα <<κότσια>> να την δημοσιεύσετε στην προσωπική σας σελίδα στο facebook για να δουν όλοι οι Δημότες ότι λέγατε ανακρίβειες.

Τα ίδια ισχύουν και για τα χρήματα στα οποία αναφέρεστε ότι δόθηκαν από το Υπουργείο για τις επισκευές των σχολείων 2021. Ή αγνοείτε ότι χρήματα δεν μπήκαν ποτέ στα Ταμεία του Δήμου ή το αναφέρετε εσκεμμένα  για δημιουργία ψευδών εντυπώσεων , υποστηρίζοντας τα αντίθετα.

Λοιπόν για να τελειώνουμε γιατί κουράζονται οι Δημότες.

Η κατάπτωση των κενών-ψευδών σας δεν θα μένει αναπάντητη, μάλιστα εξακολουθητικά αν συνεχίσετε τα ψεύδη σας, θα αντιμετωπίσετε και την Δικαιοσύνη, διότι η ανοχή στην γραφικότητα σας δε θέλουμε να εκλαμβάνεται ως αδυναμία και να νομίζετε ότι θα συνεχίζετε εσαεί πρακτικές όμοιες των πολιτικών που αναπτύξατε και για τις οποίες οι Δημότες της Φαρκαδόνας σας έθεσαν εκεί που βρίσκεστε. 

Όσο για τις βωμολοχίες τύπου<<π@π@ριες>> που αναφέρετε  και οι οποίες δεν  αποτελούν κρίσεις, αλλά  αντιθέτως είναι αναφορές ποινικά κολάσιμες, την επόμενη φορά θα αποσταλούν ως μηνυτήρια αναφορά στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρικάλων για τα περαιτέρω.

Τέλος, καλά θα ήταν να αφαιρέσετε από την σελίδα Σας τον τίτλο<<Δήμαρχος>> γιατί έχετε πάψει προ πολλού να είστε!!!!!

Load More Related Articles
Load More In Πολιτικά
Comments are closed.

Check Also

Μήνυμα του Δ/ντή Α’θμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων, για τις Άγιες Ημέρες των Παθών και την Ανάσταση

Η νύχτα των Παθών, μα και τ’ Απρίλη η νύχτα. Διάπλατες πέρα οι εκκλησιές ολόφωτες και φτάν…