kim-jong-un-alogo-18-12-2021-768x447

Βόρεια Κορέα: Μέσα σε χιονισμένα λιβάδια και δάση, ο βορειοκορεάτης ηγέτης Κιμ Γιονγκ Ουν εμφανίζεται να ιππεύει μόνος του ένα μεγάλο, λευκό άλογο

Ο Βορειοκορεάτης ηγέτης Κιμ Γιονγκ Ουν τίμησε χθες Παρασκευή (17/12) τη 10η επέτειο από τον θάνατο του πατέρα του και προκατόχου του και παραβρέθηκε σε εκδήλωση με υψηλόβαθμους αξιωματούχους στο μαυσωλείο όπου βρίσκεται η σορός του, ενώ σε όλη τη χώρα έγιναν τελετές μνήμης και οι σημαίες κυμάτιζαν μεσίστιες.

Βίντεο με τον Κιμ Γιονγκ Ουν να ιππεύει

Μέσα σε χιονισμένα λιβάδια και δάση, ο Κιμ Γιονγκ Ουν εμφανίζεται να ιππεύει μόνος του ένα μεγάλο, λευκό άλογο, στο πιο ιερό βουνό της χώρας, το όρος Παεκτού που θεωρείται η πνευματική γενέτειρα της δυναστείας των Κιμ.

Τις εικόνες μετέδωσαν τα κρατικά μέσα ενημέρωσης, αναφέροντας ότι σύμβουλοι του Κιμ που τον συνόδευσαν σε αυτό το ταξίδι περισυλλογής, είναι πεπεισμένοι ότι ο ηγέτης σχεδιάζει «μια μεγαλειώδη επιχείρηση».

Απαγορεύτηκε το γέλιο και η κατανάλωση αλκοόλ
Την απαγόρευση του γέλιου και της κατανάλωσης αλκοόλ για 11 μέρες ανακοίνωσε η Βόρεια Κορέα προς τους πολίτες λόγω της επετείου, ενώ παράλληλα και τα ψώνια στο σουπερμάρκετ.

Πηγή:flash.gr

Load More Related Articles
Load More In Κόσμος
Comments are closed.

Check Also

Δημ. Μπογδάνος στην Πύλη: Σύγχρονη μάστιγα, τα αυτοάνοσα νοσήματα. Με τεράστιο ενδιαφέρον η ενημερωτική Ημερίδα, στο Πολιτιστικό Κέντρο Πύλης(βίντεο)

Με τεράστιο ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στις 11:00 η ενημερωτική Ημερίδα, μ…