Στιγμιότυπο οθόνης 2024-04-18 103349

Μια σκηνή απόλυτα απροσδόκητη συνέβη σε υπαλλήλους τράπεζας στη Βραζιλία στις 16 Απριλίου, όταν δύο άτομα, μια γυναίκα και ένας άνδρας που μεταφέρονταν σε αναπηρικό αμαξίδιο, παρουσιάστηκαν για να υποβάλουν αίτηση για δάνειο. Αν και ο άνδρας φαινόταν ασθενής, οι υπάλληλοι τράπεζας δεν είχαν ιδέα ότι ήταν νεκρός!

 Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, το δάνειο που ζητήθηκε ανέρχονταν σε 17.000 βραζιλιάνικα ρεάλ (περίπου 3.000 ευρώ), και όταν έφτασε η ώρα να υπογράψει ο άνδρας, δεν έδειχνε καμία αντίδραση.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ από τη τράπεζα την ώρα που ζητάει το δάνειο ΕΔΩ

«Θείε με ακούς; Πρέπει να υπογράψεις. Δεν μπορώ να υπογράψω για σένα» του έλεγε η γυναίκα, η οποία στη συνέχεια υποστήριξε ότι ήταν ανιψιά του άνδρα και το άτομο που τον φρόντιζε.

 «Δεν πιστεύω ότι αυτό που κάνετε είναι νόμιμο. Δεν φαίνεται πολύ καλά ο κύριος. Είναι πολύ χλωμός» έλεγε ο υπάλληλος της τράπεζας, με την γυναίκα να απαντά «έτσι είναι πάντα» και απευθυνόμενη προς τον – νεκρό – άνδρα στο αμαξίδιο «αν δεν αισθάνεσαι καλά μπορώ να σε πάω στο νοσοκομείο. Θέλεις να πάμε πάλι στο ξενοδοχείο;».

Μάλιστα, η ίδια επέμενε και ζητούσε επίμονα από τον άνδρα να υπογράψει η γυναίκα ακούγεται να του φωνάζει στη συνέχεια «υπέγραψε εδώ και σταμάτα να με κουράζεις».

Τελικά, στο υποκατάστημα της τράπεζας σπεύσανε διασωστικές ομάδες, οι οποίες διαπίστωσαν ότι ο άνδρας, 68 ετών, με το όνομα Πάουλο Ρομπέρτο Μπράγκα, είχε «φύγει» μερικές ώρες νωρίτερα. Στη συνέχεια, η γυναίκα που τον συνόδευε συνελήφθη, ενώ ορίζεται έρευνα για το εάν ενέργησε μόνη της.

Load More Related Articles
Load More In Κόσμος
Comments are closed.

Check Also

“Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων Χρήστος Παπανικολάου – Σοφία Σακοράφα”:  Οφειλόμενη τιμή

“Ο Χρήστος Παπανικολάου και η Σοφία Σακοράφα, θα είναι για πάντα, τα μόνιμα φωτεινά παραδε…