potamia (1)

Μηχανήματα τις Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων προχωρούν σε καθαρισμούς και ενισχύουν αναχώματα

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες καθαρισμού και ενίσχυσης αναχωμάτων  σε Πορταϊκό και Πηνειό ποταμό από την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων.

Δεκάδες μηχανήματα βρίσκονται καθημερινά σε πολλά σημεία των ποταμών αποκαθιστώντας προβλήματα, καθαρίζοντας τις κοίτες από φερτά υλικά, αλλά και ενισχύοντας τα αναχώματα, ώστε να ισχυροποιηθεί η άμυνα απέναντι σε πλημμυρικά φαινόμενα.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης συντονίζει καθημερινά τις εντατικές εργασίες και επισημαίνει πως «έχουμε ρίξει όλο το βάρος στην αποκατάσταση των προβλημάτων που δημιούργησε η πρόσφατη μεγάλη κακοκαιρία, αλλά και την ταυτόχρονη ενίσχυση των αναχωμάτων, με στόχο την αντιμετώπιση πλημμυρικών φαινομένων.

Είναι μία διαρκής προσπάθεια που θα συνεχιστεί και το ερχόμενο διάστημα, διαθέτοντας κάθε μέσο που υπάρχει για την επιτάχυνση των εργασιών, αλλά και την άμεση αντιμετώπιση θεμάτων όπου προκύπτουν.

Παράλληλα, συνεχίζονται οι παρεμβάσεις και είμαστε σε διαρκή επαφή με όλους τους αρμόδιους φορείς για την όσο το δυνατό ταχύτερη αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν σε υποδομές σε όλο το Νομό».

potamia (7)

potamia (6)                       potamia (5)  potamia (4)                       potamia (3)

potamia (2)

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Ρεκόρ συμμετοχών στις «Λαζαρίνες 2024» στα Τρίκαλα 

Πάνω από 500 οι συμμετοχές από μαθήτριες των Δημοτικών Σχολείων είτε ομαδικά είτε ατομικά …