btr
Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, έπειτα από πρόσκληση της Προϊσταμένης του Νηπιαγωγείου Πύλης σε συνεργασία με το Κ.Υ Πύλης, ενημερωτική συνάντηση για τα παιδιά του Νηπιαγωγείου, στα πλαίσια των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων με τίτλο «Τρέφομαι υγιεινά, μεγαλώνω σωστά».
Σκοπός της συνάντησης αυτής ήταν η ενημέρωση των μαθητών/τριών  σε θέματα διατροφής και ειδικότερα για το πόσο απαραίτητο είναι το πρωϊνό για τη σωματική και πνευματική τους ανάπτυξη. Τα παιδιά άκουσαν με μεγάλη προσοχή, απάντησαν και έθεσαν ερωτήσεις στις κυρίες Ελένη Τζιωρτζιώτη και Χριστίνα Τσιαμαντά, Επισκέπτρια Υγείας και Γενική Ιατρό του Κ.Υ. Πύλης, αντίστοιχα, που επισκέφτηκαν το σχολείο μας και ανέλαβαν το «δύσκολο» έργο της ενημέρωσης αυτής.
Στο τέλος,  στα παιδιά μοιράστηκαν φυλλάδια με τίτλο «Το υγιεινό μου κολατσιό» προκειμένου να ενημερωθούν και οι γονείς τους.
Ευχαριστούμε θερμά τις προαναφερθέντες κυρίες καθώς και τον Διευθυντή του Κ.Υ. Πύλης, κύριο Ιωάννη Κουτσονάσιο,  που πάντα επικροτεί και στηρίζει τέτοιου είδους δράσεις.
Με εκτίμηση, 
Η Προϊσταμένη του Νηπιαγωγείου Πύλης 
Ρούλα Σαργιώτη

btr

btr

Load More Related Articles
Load More In Εκπαίδευση
Comments are closed.

Check Also

Δημ. Μπογδάνος στην Πύλη: Σύγχρονη μάστιγα, τα αυτοάνοσα νοσήματα. Με τεράστιο ενδιαφέρον η ενημερωτική Ημερίδα, στο Πολιτιστικό Κέντρο Πύλης(βίντεο)

Με τεράστιο ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στις 11:00 η ενημερωτική Ημερίδα, μ…