54527

Το Κέντρο Διεπιστημονικής Αξιολόγησης, Συμβουλευτικής και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ.) της περιοχής μας θα συμμετάσχει ενεργά στην εκδήλωση με τίτλο «Ο Θε-τάλως συναντά τα e-trikala», η οποία θα πραγματοποιηθεί για την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση την Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 με πρωτότυπες δράσεις που στοχεύουν στην ενημέρωση και τη συμβολή στην εκπαιδευτική διαδικασία.

Με ενημερωτικά φυλλάδια, συμβουλευτική σε κάρτες και άλλα ενδιαφέροντα μέσα, το ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. θα προσφέρει πολύτιμες πληροφορίες και υποστήριξη στους συμμετέχοντες. 

Ο Προϊστάμενος του ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ., κ. Απόστολος Σπαθής, δήλωσε: «Είμαστε υπερήφανοι που συμμετέχουμε σε αυτήν την πρωτοβουλία που αναδεικνύει τον σημαντικό ρόλο των ψηφιακών τεχνολογιών στον τομέα της εκπαίδευσης και του πολιτισμού. Μέσω των πρωτότυπων δράσεών μας, στοχεύουμε στην ενίσχυση της ψηφιακής γνωστικής επίγνωσης και την προαγωγή της διαρκούς μάθησης στην περιοχή μας.»

Η εκδήλωση «Ο Θε-τάλως συναντά τα e-trikala» για τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση θα διεξαχθεί στην Κεντρική Πλατεία στον αρχή του πεζόδρομου Ασκληπιού, με ώρα έναρξης στις 9 π.μ. και λήξη στις 2 μ.μ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν ποικίλες εκδηλώσεις και παρουσιάσεις που αφορούν στην εκπαιδευτική και πολιτιστική κληρονομιά των σχολικών μονάδων των Τρικάλων στην εποχή της ψηφιακής τεχνολογίας.

Load More Related Articles
Load More In Εκπαίδευση
Comments are closed.

Check Also

“Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων Χρήστος Παπανικολάου – Σοφία Σακοράφα”:  Οφειλόμενη τιμή

“Ο Χρήστος Παπανικολάου και η Σοφία Σακοράφα, θα είναι για πάντα, τα μόνιμα φωτεινά παραδε…