Ppapageorgiou Nikos

Γράφει ο Νικόλαος Ιωαν. Παπαγεωργίου

 

Πληθώρα οι τίτλοι που στο σύνολο τους είναι άγνωστοι στο ευρύ κοινό.

Αποφάσισα λοιπόν να κάνω μια γυροβολιά σε αραιοκατωκημένους για διαφόρους λόγους τόπους, όπου σαν γραμματιζούμενος που υποτίθεται πως είμαι, προσπάθησα στο μέτρο του δυνατού, να ενημερώσω προβληματισμένους αγνούς ανθρώπους για την σημασία των τίτλων.

Έτσι λοιπόν:

    • Govid-19. Το κακό που μας βρήκε εδώ και πάνω από δυο χρόνια. Καθώς λέγεται ξεκίνησε από το Γιούχα-Γιούχα της Κίνας. Σωστή Λερναία Ύδρα. Κόβεις το ένα κεφάλι της και αμέσως φυτρώνουν ο όμικρον, ο κένταυρος, ο τέσσερα, ο των πιθήκων, ο των καλλικαντζαραίων, ο τρέχα γύρευε. Και εμείς βουρ στις ενέσεις, τα κλύσματα, τις μάσκες και τα μυστήρια.  
    • Power και Fuel Pass. Επιδοτήσεις κάργα για ότι  καίγεται, εκτός ξύλα και πέλετ. Τα τεράστια ποσά των επιδοτήσεων πιστώνονται κατ’ ευθείαν στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιουμένων.
    • Τoyrism 4A11. Άλλη επιδότηση αυτή. Παρά την όποια προσπάθειά μου δεν κατάφερα να εννοήσω τι σημαίνει το 4Α11. Πονηρός φίλος μου ψιθύρισε: Εγώ εκτός από τα 150 ευρώ του τουρισμού, θα βάλω και τα 25 που πήρα από το ρεύμα, καθώς και εκείνα του PΟWER PASS-2, οπότε είναι ευκαιρία να πραγματοποιήσω ένα παλιό μου όνειρο. Δεν θα εκδράμω στην Εύβοια αλλά στην Κυανή ακτή ή στις  Μπαχάμες η στις Αζόρες, ακόμα-ακόμα στην Μαραθέα Καρδίτσας. Ξύπνα μου λέει. 

 

  • Allazo siskevi.gov.gr. Θέλοντας να συνεισφέρω στην κλιματική αλλαγή αντικατέστησα δυο κλιματιστικά παλαιάς τεχνολογίας των12000 BTU με αντίστοιχα νέας. Λένε πως τα νέα δεν είναι κοστοβόρα. Μετά την εξαγγελία του Allazo siskevi επισκέφθηκα το ίδιο κατάστημα για την αγορά ενός ακόμα αλλά των 9000 BTU. H αξία του μικροτέρου ήταν κατά 150 ευρώ μεγαλύτερη. Το αίσχος είναι πολύ λίγο.

 

Θα μπορούσα να αναφερθώ και:

  • Στις υποκλοπές. Σημειώνω πως πριν χρόνια φιλοξενήθηκα για λίγες μέρες στο ίδιο δωμάτιο του 6ου ορόφου του ξενοδοχείου WATER GATE στην Ουάσιγκτον των Ηνωμένων Πολιτείων. Δεν μου την είχαν στημένη οι 5 λωποδύτες που συμμετείχαν σε σκάνδαλο πολιτικής και ούτε καν τους είδα.
  • Στα περίεργα βαφτίσια υιοθετημένων παιδιών από ανθρώπους που ενώ δεν μπορούν να τεκνοποιήσουν οι ίδιοι αυξάνονται.
  • Στις πολύκροτες δίκες ανωμάλων υποδίκων βιαστών που ήδη διάγουν εκτός φρέσκου.
  • Στις αξιοθρήνητες δηλώσεις ιερωμένου σεξολόγου. Διερωτώμαι: Πώς γνωρίζει ο κύριος αυτός τα τεκταινόμενα κατά τις βίαιες σεξουαλικές επαφές; Τα έμαθε από εξομολογήσεις η παίζοντας με το…κομποσκοίνι του; 

Ελπίζω πως με την φυλογενετική ανάλυση που έκανα κάτι να καταλάβατε, γιατί εγώ  δεν κατάλαβα τίποτα. Πάντως μερικά -λέω μερικά- μηνύματα τα έστειλα με τον τρόπο μου εκεί που πρέπει. Αν δεν τα κατάφερα, ίσως φταίνε οι δάσκαλοι που δεν μου έμαθαν τους τρόπους επικοινωνίας μεταξύ των ανθρώπων, καθώς και ο επί της  κοινωνιολογίας αείμνηστος καθηγητής μου Πλάτων Σταματιάδης, ο οποίος διδάσκων έλεγε: Στον δρόμο κινούνται 10 άτομα. Τα 9 χοροπηδώντας αλλόκοτα προς τα δω και κει. Ο ένας περπατάει κανονικά. Τότε η ανωμαλία είναι στον ένα. 

Κλείνοντας διαμηνύω στους αγαπητούς μου φίλους, τον Αθηνορόδιο και τον Unknown πως τα πρόβατα ψόφησαν και μας μείναν τα κουδούνια .

Τοῦ Κυρίου ΔΕΗθῶμεν.

Load More Related Articles
Load More In Θεσσαλία
Comments are closed.

Check Also

Ρεκόρ συμμετοχών στις «Λαζαρίνες 2024» στα Τρίκαλα 

Πάνω από 500 οι συμμετοχές από μαθήτριες των Δημοτικών Σχολείων είτε ομαδικά είτε ατομικά …