Dim Panagos

Ξανά αντάμα και στο πλευρό του Κώστα Μαράβα ο Δημήτρης Πανάγος, για το «Τοπικό» Πύλης, ο οποίος αποτελεί για την πόλη μία καθ’ ομολογίαν δυναμική παρουσία, με πλούσια δράση μέσα από την Τοπική κοινότητα Πύλης που είναι εκλεγμένο μέλος της, αλλά & στον Πολιτιστικό Σύλλογο Πύλης που είναι Πρόεδρος και στους αθλητικούς συλλόγους από τη θέση του μέλους.

Όπως γνωρίζουν όλοι ο Δημήτρης είναι το θετικό παράδειγμα  για τη συνεχή και ανιδιοτελή  προσφορά για το κοινωνικό σύνολο. Με ατελείωτο απόθεμα για να είναι χρήσιμος και παρών στην εξέλιξη του τόπου. Με ιδέες που υπερασπίζεται με θέρμη και τεκμηριωμένα επιχειρήματα για να τις δει να υλοποιούνται.

Ο ίδιος δηλώνει…«Όλα αυτά τα χρόνια που συνεργάζομαι με το Δήμαρχο Κώστα Μαράβα, ένα συμπέρασμα έχω αποκομίσει. Ο προσεκτικός σχεδιασμός, η συντονισμένη δουλειά και η σύνθεση διαφορετικών προσεγγίσεων και απόψεων που εφαρμόζει, έχουν φέρει όλα αυτά τα θετικά αποτελέσματα για το Δήμο, που μόνο αυτός που δεν θέλει, δεν βλέπει.

Στις 8 του Οκτώβρη, αποφασίζουμε με λογική και διορατικότητα.

Δεν είναι ώρα για πειράματα.

Ο καιρός και οι προκλήσεις δεν σηκώνουν πισωγυρίσματα. 

Επιλέγουμε γνώση και εμπειρία, πλασμένα ομοιόμορφα με το νέο & φιλόδοξο.

Θα είμαι και στην επόμενη θητεία, δίπλα σας, προσπαθώντας και δίνοντας λύσεις, κατά το ανθρωπίνως δυνατόν σε όλους του τομείς.»

Δημήτης Πανάγος

Υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος ΤΚ Πϋλης

Load More Related Articles
Load More In Πολιτικά
Comments are closed.

Check Also

Χρήστος Σταϊκούρας: Παραδίδουμε, ενοποιημένο, το μεγαλύτερο τμήμα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας, Ε65

«Με τη σημερινή παράδοση στην κυκλοφορία δύο σημαντικών τμημάτων του έργου, ολοκληρώνουμε …