45879

Σε πλήρη εφαρμογή βρίσκεται το σχέδιο Μητσοτάκη, για ενεργοποίηση υπουργών και στελεχών της Ν.Δ. στην τελική ευθεία των ευρωεκλογών, με το μοντέλο εκστρατείας αυτών των εθνικών εκλογών του Μαΐου και του Ιουνίου του 2023.

Στην Πειραιώς πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του κ. Μητσοτάκη με υπουργούς οι οποίοι ανέλαβαν να «τρέξουν» προεκλογικά τις περιφέρειες της χώρας ως επικεφαλής κομματικών κλιμακίων, όπως αποφασίστηκε στη συνεδρίαση της επιτροπής εκλογικού αγώνα που συνεδρίασε το Σάββατο.

Με βάση τους σχεδιασμούς που έχουν γίνει ανάλογα την εκλογική «συμπεριφορά» των ψηφοφόρων έγινε η παρακάτω κατανομή:

 1) Περιφέρεια Κρήτης: Κυριάκος Πιερρακάκης
2) Περιφέρεια Πελοποννήσου: Μάκης Βορίδης
3) Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης: Χρήστος Σταϊκούρας
4) Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας: Νίκος Δένδιας
5) Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου: Δημήτρης Καιρίδης
6) Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Άδωνις Γεωργιάδης
7) Περιφέρεια Ηπείρου: Κώστας Σκρέκας
8) Περιφέρεια Θεσσαλίας: Κωστής Χατζηδάκης
9) Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας: Λευτέρης Αυγενάκης
10) Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας: Σοφία Ζαχαράκη
11) Περιφέρεια Ιόνιων Νήσων: Όλγα Κεφαλογιάννη
12) Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου: Δόμνα Μιχαηλίδου

Σήμερα το απόγευμα βρέθηκαν στο Μαξίμου οι βουλευτές των νομών του Αιγαίου και του Ιονίου που δεν είναι υπουργοί, ενώ το μεσημέρι της Τετάρτης έχουν κληθεί οι βουλευτές της Ν.Δ. από τους νομούς της Πελοποννήσου, της Δυτικής Ελλάδας και της Ηπείρου, προκειμένου να γίνει συζήτηση για τις προεκλογικές τους κινήσεις. Αντίστοιχη πρόσκληση αναμένεται το επόμενο διάστημα να λάβουν και βουλευτές από άλλες περιφέρειες, καθώς στόχος της Ν.Δ. είναι η πλήρης κινητοποίηση του κομματικού οργανισμού το επόμενο διάστημα.

Τις επόμενες 49 ημέρες μέχρι τις ευρωεκλογές, ο κ. Μητσοτάκης στοχεύει να επισκεφθεί όλες τις περιφέρειες της χώρας, ακολουθώντας ένα πυκνό πρόγραμμα περιοδειών, όπως έπραξε και στις εθνικές εκλογές του 2023. Στον δρόμο θα βγουν, επίσης, υπουργοί και βουλευτές του κόμματος για να συσπειρώσουν τη βάση της ΝΔ και τους ψηφοφόρους που τη στήριξαν στις προηγούμενες αναμετρήσεις.

Την Τρίτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης στις 10:00 θα παραστεί και θα μιλήσει στην εκδήλωση για την παράδοση του τμήματος Λαμία-Καλαμπάκα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας Ε65.

Στη συνέχεια, ο Πρωθυπουργός θα παραστεί και θα μιλήσει στην παρουσίαση για την αποκατάσταση ζημιών από τις κακοκαιρίες «Daniel» και «Elias», στο Μουζάκι Καρδίτσας.

Πηγή:eleftherostypos.gr

Load More Related Articles
Load More In Πολιτικά
Comments are closed.

Check Also

1211 χλμ μακριά απ’ την Ελλάδα βρίσκεται ένα ελληνικό χωριό στην καρδιά της Ουγγαρίας (βίντεο)

Πολλοί είναι οι Έλληνες που επισκέπτονται την Βουδαπέστη για να θαυμάσουν την αρχιτεκτονικ…