IMG-3e498d98720339e7d44e2c320d070f90-V

Το πρωί της Τρίτης ο Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Μεγάρχης  Κωνσταντίνος Μέμιλας και ο Εκπαιδευτικός Βάιος Καραλής παρέδωσαν στον Αντιδήμαρχο Εύρυθμης Λειτουργίας της πόλης, Καθημερινότητας του Πολίτη, Αδέσποτων και Δεσποζόμενων Ζώων Νίκο Τσιούκα τροφές για τα αδέσποτα ζώα που διαχειρίζεται ο Δήμος Μετεώρων.

Η συλλογή των τροφών πραγματοποιήθηκε μετά από πρωτοβουλία των μαθητών του Δημοτικού Σχολείου Μεγάρχης στο πλαίσιο της Πανελλήνιας Σχολικής Ημέρας Φιλοζωίας την 4η Απριλίου. 

Ο κ. Νίκος Τσιούκας αφού ευχαρίστησε τους κ.κ. Μέμιλα και Καραλή για την προσφορά δήλωσε τα εξής: «Ως Δήμος Μετεώρων εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Μεγάρχης και στους εκπαιδευτικούς τους για αυτή την πολύ αξιέπαινη πρωτοβουλία τους που προάγει την κοινωνική προσφορά, τη φιλοζωία και τον εκπαιδευτικό μιμητισμό.

Οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί συνδράμουν στη συντονισμένη προσπάθεια του Δήμου Μετεώρων για την καλύτερη διαχείριση των αδέσποτων ζώων συντροφιάς στην περιοχή».

 

Load More Related Articles
Load More In Εκπαίδευση
Comments are closed.

Check Also

Την Δευτέρα του Πάσχα, η «Γιορτή Αγάπης», από τον Σύλλογο Γυναικών Αγ. Βησσαρίωνα

Ο Σύλλογος Γυναικών Αγίου Βησσαρίωνα ΄ΤΟ ΔΟΥΣΙΚΟ¨ σας προσκαλεί στη ¨ΓΙΟΡΤΗ ΑΓΑΠΗΣ ¨ τη Δε…