kryfo

Άλλος ένας νέος γεμάτος όνειρα & όρεξη και φιλοδοξία, προσφοράς στον τόπο του, τους Γόμφους, ο Αποστόλης Ρουμπιές. Ο Αποστόλης μένει μόνιμα στους  Γόμφους και εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος.

Ο Αποστόλης έρχεται με απίστευτη όρεξη για να προσφέρει και να είναι χρήσιμος για το σύνολο.  Με απίστευτα ατελείωτο  κεφάλαιο βοήθειας για τους συνανθρώπους του.  Έχει  τεκμηριωμένη άποψη και ισχυρή θέληση. Από τους ανθρώπους που θέλεις να συνεργάζεσαι και να λαμβάνεις υπόψη τις προτάσεις τους.

Σε δήλωσή του ο Αποστολης δήλωσε…:

«Βρίσκομαι αντιμέτωπος με μια ιδιαίτερη πρόκληση, η οποία με ενθουσιάζει και με ενθαρρύνει να μετατρέψω την αγάπη μου για το χωριό μας σε πράξεις.

Για τον τόπο μου έχω άποψη και γνωρίζω πώς πρέπει να πορευθεί. Η συμβολή του  Δημάρχου Κώστα Μαράβα για την επίλυση των προβλημάτων και τη συνολική προκοπή όλα αυτά τα χρόνια, είναι για μένα η εγγύηση σωστής και συνετής πορείας και ανάπτυξης. 

Ζητώ από όλες και όλους όσοι με κρίνουν ικανό και θεωρούν ότι μπορώ να χρησιμοποιήσω την όρεξη μου, για τα όνειρα τους, να με τιμήσουν με την ψήφο τους.»

 

Load More Related Articles
Load More In Πολιτικά
Comments are closed.

Check Also

Χρήστος Σταϊκούρας: Παραδίδουμε, ενοποιημένο, το μεγαλύτερο τμήμα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας, Ε65

«Με τη σημερινή παράδοση στην κυκλοφορία δύο σημαντικών τμημάτων του έργου, ολοκληρώνουμε …