Στιγμιότυπο οθόνης 2023-10-23 203121

Αποκατάσταση και ενίσχυση των αναχωμάτων και στη Φωτάδα

«Συνεχίζουμε τις παρεμβάσεις σε όλο το Νομό», τονίζει ο Χρήστος Μιχαλάκης

Με γρήγορους ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες για την αποκατάσταση και ενίσχυση των αναχωμάτων και στη Φωτάδα, με τα μηχανήματα της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, να επιχειρούν καθημερινά στην περιοχή.

Πρόκειται για ένα ακόμη έργο που εντάσσεται στον ευρύτερο σχεδιασμό για την αποκατάσταση των αναχωμάτων σε όλο το εύρος του Νομού Τρικάλων, μετά τις πρόσφατες κακοκαιρίες, αλλά και την ενίσχυσή τους για την αντιμετώπιση νέων πλημμυρικών φαινομένων.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων, ο οποίος παρακολουθεί την εξέλιξη των έργων σε καθημερινή βάση και συντονίζει το σύνολο των παρεμβάσεων σημειώνει πως «αυτή τη στιγμή μηχανήματα της Π.Ε. Τρικάλων επιχειρούν σε πολλά σημεία του Νομού, αποκαθιστώντας προβλήματα που δημιουργήθηκαν σε υποδομές και αναχώματα, ενισχύοντάς τα περαιτέρω.

Στόχος μας είναι οι συγκεκριμένες εργασίες να ολοκληρωθούν το συντομότερο δυνατό, ενώ συνεχίζουμε τους ελέγχους και παρεμβαίνουμε άμεσα όπου απαιτείται, αναπροσαρμόζοντας, με βάση τις ανάγκες που προκύπτουν, τον προγραμματισμό μας».

Fotada (4)      Fotada (3)        Fotada (2)

Load More Related Articles
Load More In Θεσσαλία
Comments are closed.

Check Also

Ρεκόρ συμμετοχών στις «Λαζαρίνες 2024» στα Τρίκαλα 

Πάνω από 500 οι συμμετοχές από μαθήτριες των Δημοτικών Σχολείων είτε ομαδικά είτε ατομικά …