troxaio Gomfoi (2)

Τροχαίο ατύχημα συνέβη σήμερα το πρωί στις 9:00 στον περιφερειακό των Γόμφων στο σημείο που αυτός διασταυρώνεται με την επαρχιακή οδό Γόμφων – Παλαιομοναστήρου, δίπλα από το Δημοτικό Σχολείο.

Συγκεκριμένα ΙΧ με κατεύθυνση από Παλαιομονάστηρο προς Γόμφους συγκρούσθηκε πλαγιομετωπικά με έτερο ΙΧ που εκινείτο στον περιφερειακό με κατεύθυνση από Τρίκαλα προς Μουζάκι, όταν το δεύτερο ΙΧ παραβιάζοντας την σήμανση του STOP, χτύπησε το πρώτο ΙΧ στην πλάγια πλευρά αυτού.

Και οι τρεις εμπλεκόμενοι στο τροχαίο είναι πολύ καλά στην υγεία τους, με την οδηγό του πρώτου ΙΧ να μεταφέρεται για προληπτικούς λόγους στο Γ.Ν. Τρικάλων, ενώ τα και τα δύο ΙΧ υπέστησαν σοβαρές ζημιές.

Το προανακριτικό έργο για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το τροχαίο, έχει αναλάβει το Α.Τ. Πύλης.

Παρόμοιο τροχαίο και στο ίδιο σημείο σημειώθηκε πριν λίγες ημέρες, με το φαινόμενο να είναι συχνό και να επιβάλλει την εξεύρεση λύσης για την εξάλειψή του, με την δημιουργία κυκλικού κόμβου να προτείνεται ως η ενδεδειγμένη.

troxaio Gomfoi (3)

troxaio Gomfoi (1)

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Ρεκόρ συμμετοχών στις «Λαζαρίνες 2024» στα Τρίκαλα 

Πάνω από 500 οι συμμετοχές από μαθήτριες των Δημοτικών Σχολείων είτε ομαδικά είτε ατομικά …