brizola-e-11220-1

Η αγάπη που έχει στις μπριζόλες λίγο έλειψε να καταστρέψει την καριέρα του Κολομβιανού τενίστα Ρόμπερτ Φαράχ, Νο 1 στον κόσμο στην κατάταξη των διπλών, μαζί με τον συμπατριώτη του Χουάν Σεμπάστιαν Καμπάλ.

Ο αθλητής αποκλείστηκε τις 21 Ιανουαρίου καθώς βρέθηκε θετικός σε ένα στεροειδές αναβολικό, μετά από έλεγχο ντόπινγκ που πραγματοποιήθηκε τον Οκτώβριο. Ο αποκλεισμός αυτός του απαγόρευσε τη συμμετοχή στο Australian Open.

Ο Φαράχ, ο οποίος βρέθηκε θετικός στην ουσία «boldenone», κατάφερε να αποδείξει ότι πρόκειται για ουσία που πήρε ακούσια κατά τη διάρκεια δείπνου σε εστιατόριο στην Κολομβία, ένα βράδυ πριν από τον έλεγχο, σύμφωνα με το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων Ansa.

 Στην Κολομβία, η «boldenone» πωλείται με κτηνιατρική συνταγή και χρησιμοποιείται ευρέως στην κτηνοτροφία, ωστόσο απαγορεύεται από τον Παγκόσμιο Οργανισμό για την καταπολέμηση του ντόπινγκ (Wada).

Το 2018, μάλιστα, η Ολυμπιακή Επιτροπή της Κολομβίας προειδοποίησε τους αθλητές της χώρας για την έντονη παρουσία της ουσίας «boldenone» στα βοοειδή της χώρας.

Πηγή: topnews.gr

Load More Related Articles
Load More In Κόσμος
Comments are closed.

Check Also

Δημ. Μπογδάνος στην Πύλη: Σύγχρονη μάστιγα, τα αυτοάνοσα νοσήματα. Με τεράστιο ενδιαφέρον η ενημερωτική Ημερίδα, στο Πολιτιστικό Κέντρο Πύλης(βίντεο)

Με τεράστιο ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στις 11:00 η ενημερωτική Ημερίδα, μ…