Lioutas Plateia (4)

Στην προεκλογική περίοδο υπάρχουν κάποια παγιωμένα στο χρόνο αξιώματα. Μεταξύ αυτών, η δυναμική που προσδίδουν σε υποψηφιότητες οι προεκλογικές συγκεντρώσεις.

Με τη φράση «η πλατεία μίλησε» αποδίδεται η παράσταση νίκης που δίνουν οι μαζικές συγκεντρώσεις. Σ’ αυτή την προεκλογική περίοδο η πλατεία ή ορθότερα ο πεζόδρομος της Ασκληπιού μίλησε… Έδειξε την αδιαμφισβήτητη δυναμική του Θανάση Λιούτα. Ήταν η πρώτη από τις προεκλογικές συγκεντρώσεις και αναμφίβολα, η μαζικότερη όλων ξεπερνώντας ακόμη και εκείνες που κατά καιρούς, έκαναν κόμματα και υποψήφιοι δήμαρχοι.

Δεν ήταν όμως μόνο το αστικό κέντρο που έδειξε νίκη Λιούτα. Ήταν και οι σχεδόν 200 κωμοπόλεις, χωριά και συνοικίες, μέσα σε λιγότερο από τρεις βδομάδες, τις επισκέφθηκε ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Θανάσης Λιούτας, ο οποίος έδωσε έναν πραγματικά πάρα πολύ μεγάλο αγώνα.

Συνάντησε πλήθος ανθρώπων, όλων των ηλικιών, άνθρωποι, οι οποίοι τον εμπιστεύονται και τους εμπιστεύεται.

Άνθρωποι, οι οποίοι μέσα στην κρίση έχασαν πολλά, όπως χαρακτηριστικά μοιράζονταν στις συζητήσεις τους με τον Θανάση Λιούτα και οι οποίοι σήμερα αναμένουν δυνατά ένα καλύτερο μέλλον.

Είναι το μέλλον, το οποίο έρχεται να δημιουργήσει το νέο πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, το οποίο στοχεύσει σε τομές και αναπτυξιακές λύσεις, που μπορούν να δώσουν μια οριστική λύση στο τέλμα, στο οποίο κυριολεκτικά βρίσκεται η ελληνική κοινωνία σήμερα, υπογράμμιζε πάντα ο Θανάσης Λιούτας.

Από τον Δήμο Μετεώρων, έως τον Δήμο Φαρκαδόνας και από τον Δήμο Πύλης έως τον Δήμο Τρικκαίων,  ο Θανάσης Λιούτας, όλο αυτό το διάστημα, αλλά και με συνέπεια όλα τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια, επισκεπτόταν τα χωριά και τους ανθρώπους του Νομού Τρικάλων.

Γνωρίζει καλά ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ότι όλος ο Νόμος μας έχει δυναμικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα, για τα οποία η πολιτεία έχει την ευθύνη να τα αναδείξει και να διαμορφώσει μια συντονισμένη αναπτυξιακή προσπάθεια, που θα ωφελήσει βαθιά τον τόπο και όλους τους πολίτες του Νομού μας.

Οι άνθρωποι του Νομού μας, σημείωνε σε όλη αυτή τη διάρκεια, ο Θανάσης Λιούτας, είναι άνθρωποι προκομμένοι και άξιοι, οι οποίοι αξίζουν μια νέα προοπτική για τη ζωή τους και των οικογενειών τους.

Η ανταπόκριση του κόσμου στην υποψηφιότητα του Θανάση Λιούτα ήταν εξαρχής πολύ δυνατή, με αποκορύφωμα ορισμένες αξέχαστες στιγμές, όπως η συγκλονιστική θερμή υποδοχή που του επιφύλαξαν οι κάτοικοι της Φήκης, οι οποίοι τον έκαναν να συγκινηθεί βαθιά ή τα αυτοσχέδια πλακάτ και η μεγάλη αγκαλιά που του άνοιξαν οι κάτοικοι στους Γόμφους.

Ιδιαίτερα σημαντικές στιγμές στον δρόμο του Θανάση Λιούτα προς τις εκλογές ήταν και η συνάντηση στον Ληθαίο με τους νέους, στους οποίους αφηγήθηκε την προσωπική του ιστορία, καθώς και η συνάντηση με τις γυναίκες στην Καλαμπάκα, στις οποίες υπογράμμισε ότι η ισότητα των δυο φύλων και η υποστήριξη της μητέρας θα είναι βασικές προτεραιότητες της επόμενης κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας.

Η καμπάνια του Θανάση Λιούτα κορυφώθηκε την Τρίτη στις 2 Ιουλίου, όταν με μια μεγαλειώδη συγκέντρωση απευθύνθηκε στους ανθρώπους όλου του Νομού, εξήγησε τις θέσεις, τα πιστεύω και την στάση του απέναντι στην πολιτική.

Στο τέλος της προεκλογικής αυτής περιόδου, ο Θανάσης Λιούτας απευθύνεται σε όλους τους πολίτες του Νομού μας και τους καλεί να τον στηρίξουν. Να τον στηρίξουν, ώστε να είναι εκείνος, ένας άνθρωπος της κοινωνίας, της δικής μας κοινωνίας, γνώστης των προβλημάτων και των αναγκών, που θα τους εκπροσωπήσει στην επόμενη Βουλή.

Lioutas Plateia (2)

Lioutas Plateia (3)

Lioutas Plateia (5)

Lioutas Plateia (6)

Lioutas Plateia (7)

Lioutas Plateia (8)

Lioutas Plateia (9)

Lioutas Plateia (10)

Load More Related Articles
Load More In Θεσσαλία
Comments are closed.

Check Also

Ρεκόρ συμμετοχών στις «Λαζαρίνες 2024» στα Τρίκαλα 

Πάνω από 500 οι συμμετοχές από μαθήτριες των Δημοτικών Σχολείων είτε ομαδικά είτε ατομικά …