Dimarxeio 1

«Δια περιφοράς»  θα πραγματοποιηθεί σήμερα 30 Μαρτίου & η τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Πύλης, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα μέτρα κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί κατά τις ώρες 10:00πμ – έως 12:μ, με 21 θέματα ημερήσιας διάταξης, τα οποία έχουν ως εξής…:

1.- Προγραμματισμός προσλήψεων προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου σε υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα για το έτος 2020.

2.- Προγραμματισμός πρόσληψης προσωπικού τετράμηνης χρονικής διάρκειας για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών, εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών και συγκεκριμένα για την αντιμετώπιση της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του Κορονοϊού COVID – 19.

3.- Καθορισμός όρων δημοπρασίας εκμίσθωσης αγρών στην Κοινότητα Φήκης.

4.- Έγκριση πρακτικών επαναληπτικής δημοπρασίας εκμίσθωσης καλλιεργήσιμης γης στην Κοινότητα Πηγής.

5.- Έγκριση πρακτικών επαναληπτικής δημοπρασίας εκμίσθωσης καλλιεργήσιμης γης στην Κοινότητα Λυγαριάς.

6.- Έγκριση πρακτικών δημοπρασίας εκμίσθωσης καλλιεργήσιμης γης στην Κοινότητα Μουριάς.

7.- Έγκριση τευχών δημοπράτησης και καθορισμός όρων δημοπρασίας για το έργο: «Συντήρηση-Κατασκευή τεχνικών υποδομών στη Δ.Ε. Νεράιδας».

8.- Έγκριση τευχών δημοπράτησης και καθορισμός όρων δημοπρασίας για το έργο: «Συντήρηση δημοτικών κτιρίων 2020».

9.- Έγκριση τευχών δημοπράτησης και καθορισμός όρων δημοπρασίας για το έργο: «Συντήρηση σχολικών κτιρίων 2020».

10.- Έγκριση τευχών δημοπράτησης και καθορισμός όρων δημοπρασίας για το έργο: «Συντήρηση-κατασκευή τεχνικών υποδομών στη Δ.Ε.Μυροφύλλου».

11.- Έγκριση τευχών δημοπράτησης και καθορισμός όρων δημοπρασίας για το έργο: «Συντήρηση-κατασκευή τεχνικών υποδομών στη Δ.Ε.Πινδέων».

12.- Έγκριση τευχών δημοπράτησης και καθορισμός όρων δημοπρασίας για το έργο: «Συντήρηση-κατασκευή τεχνικών υποδομών στη Δ.Ε.Αιθήκων».

13.- Ανάκληση της αριθμ. 15/2020 απόφασης της Ο.Ε.- Έγκριση τευχών δημοπράτησης συνοπτικού διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου εκπόνησης της μελέτης: «Διαχειριστική Μελέτη Διακατεχόμενου Δάσους Ροπωτού – Κοινότητας Ροπωτού, Δήμου Πύλης».

14.- Eγκριση Πρακτικού ΙV της Επιτροπής Διαγωνισμού για την μελέτη «Γεωλογική Μελέτη Επέκτασης Σχεδίου Πόλεως Τ.Κ.Πύλης».

15.- Έγκρισης Πρακτικού της Επιτροπής Διαπραγμάτευσης για την ανάθεση της σύμβασης «ΒΕΛΤΙΩΣΗ (ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ) – ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ – ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2020».

16.- Έγκριση ΣΑΥ και ΦΑΥ του έργου: «ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗ ΧΕΙΜΑΡΡΩΔΟΥΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ (ΚΛΑΔΟΥ) ΚΑΛΟΓΗΡΩΝ» .

17.- Έγκριση απόφασης Δημάρχου (36/2020) ορισμού δικηγόρου για υπόθεση του Δήμου.

18.- Μη άσκηση ένδικων μέσων κατά διαταγής πληρωμής (Μπαμπαλιάρη Φωτεινή).

19.- Εγκριση αποφάσεων Δημάρχου για προμήθεια ειδών λόγω μέτρων προστασίας για την αποφυγή διάδοσης του κορονοϊού COVID-19».

20.- Αποδοχή δωρεάς νεφελοψεκαστή.

21.-Aναμόρφωση του προϋπολογισμού του Δήμου, οικ. έτους 2020».

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Ρεκόρ συμμετοχών στις «Λαζαρίνες 2024» στα Τρίκαλα 

Πάνω από 500 οι συμμετοχές από μαθήτριες των Δημοτικών Σχολείων είτε ομαδικά είτε ατομικά …