Neraidoxori (3)

Ανοιξιάτικος χιονιάς, αγκάλιασε από χθες τον Δ. Πύλης, ασπρίζοντας το ορεινό του τμήμα, με το χιόνι να κάνει την εμφάνισή του από την Ελάτη και προς τα επάνω.

Το χιόνι ξεκίνησε να πέφτει από χθες βράδυ στις 11:00, φτάνοντας σε κάποιες περιοχές στα 30 εκατοστά, ενώ στις περισσότερες δεν ξεπέρασε τα πέντε, με την Π.Ε. Τρικάλων να επιχειρεί με 15 μηχανήματα, καθαρίζοντας τους δρόμους και ρίχνοντας αλάτι, για την αποφυγή πάγου.

Ένα φαινόμενο, που σε άλλες περιπτώσεις θα αποτελούσε αφορμή απόδρασης, τώρα όμως και εν μέσω κορονοϊού κάτι τέτοιο είναι απαγορευτικό, επικίνδυνο και άστοχο, συν τοις άλλοις, καθότι τα πάντα είναι κλειστά(καφέ, ταβέρνες, ξενοδοχεία κλπ).

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, πολλοί ήταν οι ανεγκέφαλοι χθες, που αγνόησαν τις υποδείξεις των υπευθύνων, για τα σχετικά μέτρα πρόληψης που θα πρέπει να λαμβάνει ο καθένας ατομικά, για τον περιορισμό της νόσου του κορονοϊού & εξέδραμαν προς ορεινούς προορισμούς του Δήμου μας.

Το ερώτημα που γεννάται σε όλους είναι…να κάνουν τι;;;

Συνιστάται λοιπόν ψυχραιμία, υπομονή και προπαντός αυστηρή τήρηση όλων των προληπτικών μέτρων που έχουν ανακοινωθεί από Υπ. Υγείας & ΕΟΔΥ, αφήνοντας στην άκρη εγωκεντρισμό και ωχαδερφισμό, που φέρνουν δυστυχώς! αντίθετα αποτελέσματα.

Neraidoxori (2)

Neraidoxori (4)

elati

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Χρήστος Σταϊκούρας: Παραδίδουμε, ενοποιημένο, το μεγαλύτερο τμήμα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας, Ε65

«Με τη σημερινή παράδοση στην κυκλοφορία δύο σημαντικών τμημάτων του έργου, ολοκληρώνουμε …