Pafilis Vasilis

Ως πρόεδρος της Κοινότητας Πιάλειας, εκ μέρους του Δήμου Πύλης όλων των συλλόγων και κατοίκων της κοινότητας Πιάλειας!! θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στον Δήμο Πύλης για την στήριξη, σε όλους τους συλλόγους της Πιάλειας για την πετυχημένη υπέροχη διοργάνωση συνδιοργάνωσης που πραγματοποιήθηκε της προηγούμενες ημέρες και κατά την διάρκεια της αποκριάτικης εκδήλωσης και του καψίματος του Βασιλιά Καρνάβαλου στην πλατεία αγιασμού της Πιάλειας υπό την αιγίδα του Δήμου Πύλης.

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» 0σε όλους όσοι συνέβαλαν με τις ιδέες και την εργασία τους σε αυτήν την προσπάθεια.

Η εκδήλωση αυτή θα μείνει αξέχαστη για το πλήθος του κόσμου και των καρναβαλιστών που συμμετείχαν! Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους!!! και παρεβρέθηκαν με την παρουσία τους έδωσαν ακόμη μεγαλύτερη λάμψη σε αυτό το γλέντι χαράς, γεμάτο τραγούδι, και χορό.

Με πλούσια εδέσματα, κρασί και αναψυκτικά που παρέσχε και σέρβιρε ο Δήμος Πύλης και η δημοτική Κοινότητα Πιάλειας.

Ο Σύλλογος Γυναικών της Πιάλειας σέρβιρε πλούσια εδέσματα που έφτιαξαν οι γυναίκες Πιάλειας. Σημαντική συμβολή με έργα και παρουσία είχαν και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πιάλειας, που προσέφερε τα μέγιστα! ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού σχολείου Πιάλειας μαζί με τα παιδιά με την παρουσία τους προσέφεραν τα μέγιστα στο καρναβάλι και στο χορό! καθώς και ο Σύλλογος Πεζοπορίας Πιάλειας και ο Α.Ο Πιάλειας «Ασκληπιός».

Για πρώτη φορά αισθανόμαστε πως με το σύνθημα «Όλοι μαζί μπορούμε περισσότερα», και του χρόνου να είμαστε όλοι καλά μπορούμε να επιτύχουμε ακόμη περισσότερα!!

Ας συνεχίσουμε να ενώνουμε τις δυνάμεις μας για το κοινό καλό και να δημιουργούμε ακόμη πιο εντυπωσιακές εκδηλώσεις που θα ενισχύουν την κοινωνική μας συνοχή και θα μας γεμίζουν χαρά και ικανοποίηση!!.

Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

Την Δευτέρα του Πάσχα, η «Γιορτή Αγάπης», από τον Σύλλογο Γυναικών Αγ. Βησσαρίωνα

Ο Σύλλογος Γυναικών Αγίου Βησσαρίωνα ΄ΤΟ ΔΟΥΣΙΚΟ¨ σας προσκαλεί στη ¨ΓΙΟΡΤΗ ΑΓΑΠΗΣ ¨ τη Δε…