Στιγμιότυπο οθόνης 2023-10-24 212721

Ο Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ με χαρά και ιδιαίτερη τιμή ανακοινώνει τη συνέχιση της χορηγικής υποστήριξης από τον καφέ́  «illy». 

Το κορυφαίο brand καφέ αποτελεί έναν εκ των πιο βασικών πυλώνων υποστήριξης της ομάδα μας, βιώνοντας βήμα-βήμα μαζί όλα αυτά τα χρόνια την ανοδική της πορεία και τη διαρκή διάθεση αλλαγής επιπέδου. 

Η δυναμική παρουσία του καφέ «illy» στην Καρδίτσα, μέσω του επίσημου αντιπροσώπου του, κ. Αχιλλέα Πούλιου, διαχρονικού συμπαραστάτη της ομάδας μας, σφυρηλατεί μία σημαντική σχέση με την κοινωνία που ξεπερνά την εμπορική και η οποία είναι αλληλένδετη με το Σύλλογό μας.

Ο illy είναι η πιο αναγνωρίσιμη μάρκα καφέ παγκοσμίως. Παράγεται από την illycaffè, μια ιταλική επιχείρηση, με έδρα την Τεργέστη της Ιταλίας και αφετηρία το 1933 και διανέμεται αποκλειστικά από την KAFEA TERRA ΑΕΒΕ από το 1988. Το μοναδικό χαρμάνι illy προέρχεται από 9 από τις καλύτερες ποικιλίες 100% Arabica από το κορυφαίο 1% των ποικιλιών Arabica που καλλιεργούνται σε ολόκληρο τον πλανήτη. Η μάρκα φημίζεται για την σταθερότητα στη γεύση.  

Η illycaffè έχει γίνει πρότυπο για τον καφέ espresso χάρη σε τρεις σημαντικές πρωτοπορίες, εκ των οποίων η μία αφορά την καινοτόμα συσκευασία της.

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Ρεκόρ συμμετοχών στις «Λαζαρίνες 2024» στα Τρίκαλα 

Πάνω από 500 οι συμμετοχές από μαθήτριες των Δημοτικών Σχολείων είτε ομαδικά είτε ατομικά …