ntakou

Συνεχίζει ακάθεκτη τις επιτυχίες της στην ποδηλασία  η Εύα Ντάκου. 

 Η Εύα είναι μια εξαιρετική αθλήτρια με υψηλούς στόχους στον αθλητισμό   και ταυτόχρονα πολύ καλή στα μαθήματα του σχολείου. Είναι μαθήτρια της Β’ λυκείου στο 3ο ΓΕ.Λ. Τρικάλων και αθλήτρια στον Ποδηλατικό Σύλλογο Τρικάλων.

 Την Τετάρτη 24/4/2024 η Διεύθυνση Φυσικής Αγωγής της Γενικής Διεύθυνσης Σπουδών Π.Ε. και Δ.Ε. του Υ.ΠAI.Θ. Σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας,  διοργάνωσαν τους Πανελλήνιους Αγώνες Ορεινής  Ποδηλασίας μαθητών και μαθητριών ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ. Ελλάδας σχολικού έτους 2023-2024. 

Η διοργάνωση των ανωτέρω αγώνων ανατέθηκε στην Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων (Ο.Ε.Σ.Α.Δ.) της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας και διεξάγεται  σύμφωνα με τους επίσημους κανονισμούς του αθλήματος της Ποδηλασίας στα αγωνίσματα: · Ορεινή Ποδηλασία – Αγώνισμα Cross Country (XCO).

Το σχολικό πρωτάθλημα διοργανώθηκε στην Έδεσσα  σε μια πολύ όμορφη και απαιτητική διαδρομή μέσα στο δάσος. Ο αγώνας ήταν διάρκειας 45’ λεπτών σε μία κυκλική διαδρομή μήκους 3,9km.  

 Η Εύα από την εκκίνηση  τέθηκε επικεφαλής του αγώνα και μετά από 45’ λεπτά αγώνα κατέκτησε άξια το σχολικό πρωτάθλημα ΜΤΒ 2024. 

 Από την διοίκηση του Ποδηλατικού Συλλόγου Τρικάλων και τους συναθλητές της: Πολλά συγχαρητήρια στην Εύα Ντάκου, στους γονείς της και σε όλους τους καθηγητές της του 3ου Λυκείου Τρικάλων για αυτή την πανελλήνια σχολική νίκη.

nt (1)

nt (2)

nt (3)

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Η Τζένη Κοσμίδου συμμετέχει σε ομαδική εικαστική έκθεση με θέμα τον αποχωρισμό από το παρελθόν

   Η Τζένη Κοσμίδου συμμετέχει με δύο έργα, στην ομαδική εικαστική έκθεση με θέμα τον αποχ…