Bekatasa 1

Έχουμε μπει στην τελική ευθεία για τον αγώνα γιορτή του Κυνοφιλικού Ομίλου Τρικάλων(ΚΟΤ) . Οι προετοιμασίες έχουν τελειώσει και όλα τα μέλη είναι όσο το δυνατόν πιο προετοιμασμένα για να υποδεχτούν τους κυναγωγούς και φίλους στα όμορφα τοπία που θα διεξαχθεί ο αγώνας, ΑΚΙ-ΕΚΙ αγγλικών & ηπειρωτικών φυλών με θήραμα μπεκάτσα στην ΕΚΠ Κόζιακα & την κωδική ονομασία «Τρόπαιο Τρικάλων 2021» στις 6 & 7 Νοεμβρίου.

Λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη της συνθήκες που επικρατούν λόγω του κορονοϊού , η Δ/ση του ΚΟΤ, έλαβε την απόφαση όλα τα μέλη του ΔΣ και όσα από τα μέλη του που θα είναι παρόντα και θα εμπλέκονται στην διοργάνωση του αγώνα, να πραγματοποιήσουν ένα RAPID TEST, για αποφυγή τυχόν δυσάρεστων καταστάσεων .

Γι’ αυτόν τον λόγο ο όμιλος παρακαλεί θερμά όσους θα συμμετάσχουν στον αγώνα, να πραγματοποιήσουν RAPID TEST συμβάλλοντας στην προσπάθεια Δ/σης & μελών, για την ασφαλή διεξαγωγή του.

Στην γραμματεία θα υπάρχουν μάσκες και αντισηπτικό για όλους. Όπως σε κάθε αγώνα του ΚΟΤ στην μπεκάτσα, έτσι και φέτος το Σάββατο 6/11 το μεσημέρι θα σας περιμένει η καθιερωμένη προβατίνα με μανέστρα. Τόπος συνάντησης θα είναι η καλύβα στην θέση Κόρπ στις 07:00πμ, όπου θα πραγματοποιηθεί & η αναχώρηση για τα τερέν.

Ο όμιλος αισθάνεται την ανάγκη, να ευχαριστήσει & δημόσια τον πρόεδρο και το Δ.Σ του Κ.Σ Πύλης , τον Βαγγέλη Φιλλίπου και το κατάστημα του «Ψητοπωλείο το Χασαποσέρβικο» και τον Γιώτα Γεώργιο «Κατάστημα κυνηγετικών ειδών » που στέκονται δίπλα τους και με την βοήθεια τους πραγματοποιείται ο αγώνας .

ΚΟΤ: «Σας περιμένουμε να γιορτάσουμε όλοι μαζί τα 25 χρόνια από την ίδρυση του ομίλου μας».

Προϋποθέσεις συμμετοχής…

  • Εγγεγραμμένος στον ΚΟΕ
  • Βιβλιάριο εργασίας
  • Βιβλιάριο υγείας & microchip

Δηλώσεις συμμετοχής, γίνονται δεκτές έως & την Τρίτη 2 Νοεμβρίου

Τηλ. Επικοινωνίας: 6978 386 567, κ. Πάρης Ευσταθίου.

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Σε επιτήρηση ο ΟΠΕΚΕΠΕ από την Ε.Ε. λόγω πολλαπλών λαθών, παραλήψεων και καθυστερήσεων

Κινδυνεύει να χάσει την πιστοποίηση από τον ευρωπαϊκό φορέα πιστοποίησης Παρατυπίες, λάθη,…