
Ραντεβού με την παράδοση, έδωσε ο Σύλλογος Γυναικών Παλαιομοναστήρου, χθες Κυριακή 5 Μαϊου 2024, ανήμερα του Πάσχα, όπου στην κεντρική πλατεία του χωριού, στις 8:00μμ, διοργάνωσε μία όμορφη χορευτική εκδήλωση με άρωμα παράδοσης, αφιερωμένη σε όλο τον κόσμο, που βρέθηκε στον χώρο της πλατείας και την παρακολούθησε.
Κατά την χθεσινοβραδινή εκδήλωση, το γυναικείο τμήμα, καθώς & τα παιδικά τμήματα του Συλλόγου, παρουσίασαν γνωστούς παραδοσιακούς χορούς από διάφορα μέρη της Ελλάδας, υπό την καθοδήγηση του χοροδιδασκάλου τους κ. Παν. Γκόγκου.
Την εκδήλωση άνοιξαν με σύντομους χαιρετισμούς η πρόεδρος του Συλλόγου κα Βιβή Πάλλα & ο πρόεδρος της Κοινότητας κ. Θωμάς Μπουτζιώλης.
Κατόπιν οι μικροί χορευτές, φορώντας τις παραδοσιακές τους στολές & έχοντας ως σύμμαχο την ανεπιτήδευτη & παιδική τους απλότητα, ενθουσίασαν με την απόδοση & τις χορευτικές τους ικανότητες, γεμάτες σκέρτσο & νάζι & καταχειροκροτήθηκαν πάραυτα από το κοινό τους.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν & παρακολούθησαν ο πρόεδρος της Τ.Κ. Παλαιομοναστήρου κ. Θωμάς Μπουτζιώλης & οι δημ. σύμβουλοι κα Βάσω Παλλαντζά, Μάκης Παπαγεωργίου, Έφη Μπλατζώνη, καθώς & ο πρόεδρος της ΕΠΣΤ κ. Θαν. Μπουτζιώλης.