Polyteknoi Trikalwn ok

Ο Σύλλογος Πολυτέκνων Νομού Τρικάλων θέλει να ευχαριστήσει την ACT4V-  Εν  Δράση, και ιδιαιτέρως την επικεφαλής της κα Άννα Μπέλτσιου για την έμπρακτη στήριξη της, που προσφέρει και αυτές τις γιορτές στις οικογένειες – μέλη μας που αδυνατούν να ανταπεξέλθουν σε βασικές τους ανάγκες. 

Δεν είναι η πρώτη φορά που η ACT4V-  Εν  Δράση στέκεται δίπλα μας με τη διανομή πακέτων που περιλαμβάνουν είδη πρώτης ανάγκης. Τα Χριστούγεννα μοίρασε στις οικογένειες-μέλη μας, τρόφιμα μέσω της δράσης που υλοποίησε. 

Φέτος ενόψει των εορτών του Πάσχα, μοίρασε για ακόμα μια φορά πακέτα  σε πολύτεκνες οικογένειες, συμβάλλοντας έτσι, στην στήριξη και ανακούφιση των συνανθρώπων μας, τις Άγιες αυτές ημέρες. 

Στήριξη που επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο είτε Χριστούγεννα, είτε Πάσχα, έχοντας ως αποτέλεσμα να δημιουργούνται σχέσεις αμέριστης εμπιστοσύνης και αγαστής συνεργασίας. 

Ευχαριστούμε θερμά τα μέλη της ACT4V-  Εν  Δράση, διότι κάνουν πράξη την αλληλεγγύη και τον ανθρωπισμό, προσφέροντας στήριξη στις πολύτεκνες οικογένειες , αλλά και για τη σταθερή παρουσία και συνδρομή τους στις δράσεις μας.

 

Το Δ.Σ του Συλλόγου Πολυτέκνων 

Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

Μελάνωμα: Η σημασία της έγκαιρης διάγνωσης και πού θα κάνετε δωρεάν εξέταση

Το μελάνωμα είναι η πιο επικίνδυνη μορφή καρκίνου του δέρματος. Η έγκαιρη διάγνωση αλλάζει…