loule

Η διοικούσα επιτροπή του τμήματος ΑΟ Τρίκαλα Futsal (ποδόσφαιρο σάλας) βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τον Γιώργο Λουλέ ως τον προπονητή του συλλόγου ο οποίος θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής.

Ο Γιώργος Λουλές, καταξιωμένος στον χώρο του, είναι ο υπεύθυνος των ακαδημιών ποδοσφαίρου του Ερασιτέχνη ΑΟ Τρίκαλα αλλά και της γυναικείας ομάδας του ΑΟ Τρίκαλα με πολλές επιτυχίες, συμφώνησε να συνεργαστεί από την θέση του υπευθύνου προπονητή στα πρώτα βήματα της ομάδας σάλας του ΑΟΤ με στόχο βήμα βήμα η ομάδα να καταξιωθεί και να αναπτυχθεί και σε αυτό το άθλημα .

Ο Γιώργος Λουλές είναι καθηγητής Φυσικής Αγωγής, στη σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής , Αθλητισμού και Διαιτολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Μέλος του ερευνητικού προσωπικού του εργαστηρίου ψυχολογίας της Άσκησης και ποιότητα ζωής του ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Προπονητής από την ίδρυση της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου με πολλές επιτυχίες στην ανάπτυξη του γυναικείου ποδοσφαίρου τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο ακαδημίας. Προπονητής και υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής της Ακαδημίας ποδοσφαίρου του Ερασιτέχνη ΑΟ Τρίκαλα.

Κάτοχος διπλωμάτων προπονητικής UEFA A, UEFA B, UEFA C.

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Κατανυκτική απόδοση των ύμνων της Μ. Εβδομάδας σε εκδήλωση στα Τρίκαλα

Τους ύμνους της Μεγάλης Εβδομάδας έψαλαν ιεροψάλτες στα Τρίκαλα το βράδυ της Παρασκευής 26…