aps (2)

Πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο 20-21/04/2024 στα Τρίκαλα το πανελλήνιο πρωτάθλημα U20, με τη συμμετοχή και του συλλόγου μας με τους παρακάτω αθλητές:

  1. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ  
  2. ΛΟΥΚΙΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ 

Έπειτα από εξαιρετική εμφάνιση αναδείχτηκε, για μια ακόμη φορά, πρωταθλήτρια Ελλάδας η Λουκία Καραγιάννη κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο και τις άριστες εντυπώσεις. 

Και ο Δημήτρης Παπαβασιλείου, στην εξαιρετικά δύσκολη κατηγορία του, έχασε στον τελικό και ανακηρύχτηκε 2ος , επιβεβαιώνοντας την εδραίωσή του στις υψηλές επιδόσεις.     

Επόμενοι στόχοι τους είναι το Ευρωπαϊκό και το παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Ο σύλλογός μας στην προσπάθειά του να συνεισφέρει τόσο στην αθλητική όσο και στην κοινωνική ζωή των παιδιών, συνεχίζει να διοργανώνει και να συμμετέχει σε δράσεις, οι οποίες έχουν σαν στόχο την αναζήτηση της ομορφιάς του αθλητισμού μέσω της συμμετοχής καθώς και την αυτονόητη διασύνδεση του αθλητισμού με τον πολιτισμό και την κοινωνική προσφορά. 

aps (1) Ένας σύλλογος όπου οι προπονητές του δίνουν κομμάτι από την ψυχή τους ώστε οι μαθητές του να ασκούνται σ’ ένα ασφαλές και υγιές περιβάλλον, δίνοντάς τους θάρρος και δείχνοντάς τους ενδιαφέρον για την ομάδα τους, βοηθώντας τα να δουλεύουν για τη βελτίωση των ικανοτήτων τους και για τίμια συμπεριφορά σε κάθε παιχνίδι, διδάσκοντάς τα ότι η σκληρή δουλειά και η τίμια προσπάθεια είναι, συχνά, σημαντικότερη από τη νίκη.

Προτεραιότητα του ΑΠΣ Τρίκαλα είναι ο αθλητής και η πραγματική ανάδειξη του αθλητικού πνεύματος. 

Το Δ.Σ. του συλλόγου και οι προπονητές συγχαίρουν, την ΛΟΥΚΙΑ και τον ΔΗΜΗΤΡΗ για τη συμμετοχή, την προσπάθειά τους αλλά και το εξαιρετικό τους ήθος. 

ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ!!

Για τον ΑΠΣ Τρίκαλα  

Νίκος Τσιακάρας    

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Στα χνάρια του Ασκληπιού, μαθητές του 3ου Δημ. Σχολείου Τρικάλων

Μια αξέχαστη εκπαιδευτική εκδρομή πραγματοποίησαν, τη Δευτέρα 22/04/2024, οι μαθητές –τριε…