Lygaria (1)

Ομάδα «όνειρο» η Λυγαριά σήμερα, η οποία πιάνοντας εξαιρετική απόδοση σε όλο το εύρος του παιχνιδιού, πέτυχε σπουδαία νίκη εντός έδρας, επί της πολύ καλής Κρύας Βρύσης, σκαρφαλώνοντας έτσι στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας ως συγκάτοικό της Αγ. Μονή με 26 βαθμούς, μία ανάσα πίσω από τον Πορταϊκό (24), ο οποίος κι αυτός σήμερα πήρε ένα καλό αποτέλεσμα εκτός με τα Μετέωρα, ύστερα από το τελικό 2-2.

Ο Απόλλωνας σήμερα ήταν η ομάδα που κυριάρχησε στο ματς και παίζοντας γρήγορο ποδόσφαιρο, με αρκετό καλό πάσιμ γκέιμ, αλληλοκάλυψη & δυνατό πρέσιγκ, από πολύ ψηλά, ακόμη & αμέσως μετά το χάσιμο της μπάλας, δεν άφησε πολλά περιθώρια ανάπτυξης στην αντίπαλό της Κρύα Βρύση κι από νωρίς έδειξε τις προθέσεις της, που δεν ήταν άλλες από τη νίκη.

Πολλές ήταν οι ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο που οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να πετύχουν γκολ & μάλιστα από νωρίς, η τύχη όμως δεν τους έκανε το χατίρι, παρά στο 42′, όταν ο Τσαρέλας με ωραίο μακρινό πλασιέ, έγραψε το 1-0, στέλνοντας τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Βλαχάβα, βάζοντας τις καρδιές των φιλάθλων τους στη θέση τους.

Καλές ευκαιρίες είχε & η Κρύα Βρύση στο 9′ με τον Βάλλα, αλλά & στο 36′ με τον Τάτσιο, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Στο 2ο ημίχρονο η Λυγαριά ανέβασε ακόμα πιο πολύ στροφές, χάνοντας την μία ευκαιρία μετά την άλλη και τους Πατρίκαλο & Χρ. Λιάκο να είναι οι κατά βάση μοιραίοι παίχτες για τον Απόλλωνα, χωρίς να μπορούν ούτε και οι ίδιοι να εξηγήσουν τη γκαντεμιά που τους χτύπησε.

Το εύθραυστο 1-0, ευτυχώς για τους γηπεδούχους δεν αποτέλεσε τροχοπέδη στην απόδοσή τους, ήταν αρκετά προσηλωμένοι και συντονισμένοι και με σχέδιο & εκμεταλλευόμενοι την ταχύτητα των επιθετικών τους, δημιούργησαν ρεσιτάλ χαμένων φάσεων για ένα δεύτερο γκολ, το οποίο ήρθε τελικά στο 90′ με πολύ ωραίο τεχνικό σουτ του Δημητρίου από πλάγια θέση, χωρίς να αφήσει πολλά περιθώρια αντίδρασης στον κήπερ Βλαχάβα.

Η Κρύα Βρύση από την μεριά της, σαφώς μία νεανική γεμάτη ταλέντο & αρκετά καλοκουρδισμένη ομάδα, βρέθηκε σήμερα απέναντι σε μια ισχυρή Λυγαριά, που δεν της άφησε πολλά περιθώρια επιθετικά, αναγκάζοντάς την σε ρόλο αμυντικό πιο πολύ, προτιμώντας επιθετικά τους αιφνιδιασμούς, που δεν τελεσφόρησαν.

Προπονητές

Λυγαριά: Κακούσιος

Κρύα Βρύση: Ράντζας

Διαιτητής: Δουλόπουλος

Βοηθοί: Βουτσελάς/Μπαϊρακτάρης

Ακολουθούν πίνακες με όλα τα σημερινά αποτελέσματα της Α’ ερασιτεχνικής στον β’ όμιλο & την βαθμολογία, όπως αυτά ανακοινώθηκαν από την ΕΠΣΤ…

apotelesmata

vathmologia

Lygaria (18)

Lygaria (19)

Lygaria (17)

Lygaria (16)

Lygaria (15)

Lygaria (14)

Lygaria (13)

Lygaria (12)

Lygaria (11)

Lygaria (10)

Lygaria (8)

Lygaria (7)

Lygaria (6)

Lygaria (5)

Lygaria (3)

Lygaria (2)

IMG_7787

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Κατανυκτική απόδοση των ύμνων της Μ. Εβδομάδας σε εκδήλωση στα Τρίκαλα

Τους ύμνους της Μεγάλης Εβδομάδας έψαλαν ιεροψάλτες στα Τρίκαλα το βράδυ της Παρασκευής 26…