Ypodox;i karas Ag Varvaras (1)

Την τιμία Κάρα της Αγίας Βαρβάρας, υποδέχθηκε η πόλη της Πύλης σήμερα το απόγευμα στις 6:οο με ιδιάιτερη κατάνυξη & την πρέπουσα θρησκευτική  ευλάβεια.

Την Κάρα κόμισε ο καθηγούμενος της Ι. Μονής Αγ. Προκοπίου Αρχιμανδρίτης Διονύσης Κλάδης και υποδέχθηκε στα προπύλαια του Ι. Ναού Αγ. Βησσαρίωνα Πύλης, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου & Πύλης κ.κ. Χρυσόστομος, ο οποίος στη συνέχεια τέλεσε Πανηγυριό Επσρινό μετ’ αρτοκλασίας.

Στον Ι. Ναό του Αγ. Βησσαρίωνα σήμερα το απόγευμα στην Πύλη, παραβρέθηκαν και παρακολούθησαν τον Πανηγυρικό Εσπερινό, ο Δ/ντής του ΚΥ Πύλης κ. Ιωάν. Κουτσονάσιος, ο περιφ. σύμβωουλος κ. Χρ. Γακόπουλος και ο δημ. σύμβουλος κ. Ευάγγελος Κουτής.

Αύριο Κυριακή 26 Μαρτίου στις 7:30 & στον ίδιο Ι. Ναό και από τον Σεβασμιότατο Μητροπλίτη κ.κ. Χρυσόστομο θα τελεστεί η ακολουθία του Όρθρου και Θεία Λειτουργία, την Δευτέρα 27 Μαρτίου το απόγευμα Ιερά Παράκληση στην Αγ. Βαρβάρα, ενώ στις στις 7:30 θα τελεστεί Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία, την Τρίτη 28 Μαρτίου το απόγευμα στις 6:00 Μέγα Απόδειπνο, στις 7:30 Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία και την Τετάρτη 29 Μαρτίου στις 7:00 Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία.

Ypodox;i karas Ag Varvaras (2)

Ypodox;i karas Ag Varvaras (3)

Ypodox;i karas Ag Varvaras (4)

Ypodox;i karas Ag Varvaras (5)

Ypodox;i karas Ag Varvaras (6)

Ypodox;i karas Ag Varvaras (7)

Ypodox;i karas Ag Varvaras (8)

Ypodox;i karas Ag Varvaras (9)

Ypodox;i karas Ag Varvaras (10)

Ypodox;i karas Ag Varvaras (11)

Ypodox;i karas Ag Varvaras (12)

Ypodox;i karas Ag Varvaras (13)

Ypodox;i karas Ag Varvaras (14)

Ypodox;i karas Ag Varvaras (15)

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Περισσότερες από 24.000 Ακαδημαϊκές Ταυτότητες έχουν αποθηκευτεί στο Gov.gr Wallet

Ξεπέρασαν τις 24.000 οι Ακαδημαϊκές Ταυτότητες που έχουν αποθηκευτεί στο Gov.gr Wallet. Συ…