giorti gerontwn (1)

Η 34η Γιορτή Γερόντων στην Πιαλεία

Από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πιαλείας (ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ)            

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Γιορτή Γερόντων στην Πιαλεία σήμερα Κυριακή 22 Οκτωβρίου στο Καφενείο του κ. Ντόκα, που οργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πιαλείας (ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΜΥΣΕΙΟΥ) παρουσία αρκετών ανθρώπων  της Τρίτης Ηλικίας και του Δημάρχου Πύλης κ. Κων/νου Μαράβα, των νέο  εκλεγέντων δημοτικών Συμβούλων κ. Χρήστου Μπακάλη ,κ. Γεωργίου Καπέλου, κ. Χρήστου Νάκου και Δημ. Καλαντζή.

Η εκδήλωση άνοιξε με σύντομη ομιλία της Προέδρου του Συλλόγου κ. Χριστίνας Ζορμπά που καλωσόρισε τον κόσμο και τους επισήμους, λέγοντας τα εξής ..Σήμερα γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα των Ανθρώπων της Τρίτης Ηλικίας  μετά από τριετή απουσία  λόγω των γνωστών γεγονότων της πανδημίας, για να χαρούμε με τους Ηλικιωμένους συνανθρώπους μας  στην Πιαλεία την γιορτή την κάνουμε για 34 Χρόνια. 

Κατόπιν έγινε η βράβευση  -έπαινο μακροζωίας στον γεροντότερο  του Χωριού μας κ. Δημήτριο Παπαναστασίου , την βράβευση έκανε ο Δήμαρχος κ. Κώστας  Μαράβας .

Στην συνέχεια έγιναν οι βραβεύσεις των μαθητών της Πιαλείας που πέτυχαν στις πρόσφατες Πανελλήνιες Εξετάσεις στα Α.Ε.Ι και  Τ.Ε.Ι.

Επίσης βραβεύτηκε ο επί χρόνια προσφορά στα κοινά της Πιαλείας σαν μάγειρας ο κ. Βασίλειος Δημ. Καλαντζής. 

Να σημειώσουμε ότι παράλληλα με τις βραβεύσεις δόθηκε δώρο ένα βιβλίο «Ποιητική Συλλογή»   (ΘΥΜΗΣΕΣ)  από τον κ. Στέφανο Ντάκο. 

giorti gerontwn (8)

giorti gerontwn (7)

giorti gerontwn (6)

giorti gerontwn (5)

giorti gerontwn (4)

giorti gerontwn (3)

giorti gerontwn (2)

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Επίδομα ανεργίας: Πόσα ένσημα χρειάζονται για να το λάβουν οι δικαιούχοι

Για να πάρει ένας ασφαλισμένος επίδομα ανεργίας από τη ΔΥΠΑ χρειάζεται να έχει απολυθεί απ…