OLYMPOS_greeklogo

H ΟΛΥΜΠΟΣ αναδείχτηκε από τους Έλληνες καταναλωτές ως η πρώτη γαλακτοκομική εταιρεία για δράσεις βιώσιμης ανάπτυξης για το περιβάλλον και την κοινωνία. 

Η διάκριση της ΟΛΥΜΠΟΣ προέκυψε από την Πανελλαδική έρευνα KANTAR Sustainability Sector Index 2023, το αποτέλεσμα της οποίας επιβραβεύει τις σημαντικές πρωτοβουλίες της ΟΛΥΜΠΟΣ για την βιώσιμη ανάπτυξη, αντανακλώντας τις αξίες της εταιρικής της υπευθυνότητας.

Το αποτέλεσμα της έρευνας αναδεικνύει επίσης, την βαθύτερη σύνδεση των καταναλωτών με την ΟΛΥΜΠΟΣ η οποία, μέσω των καινοτόμων και φιλικών πρακτικών προς το περιβάλλον, συνεισφέρει στη μείωση του αποτυπώματος, για ένα βιώσιμο μέλλον στον πλανήτη.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη στις προσπάθειές μας για ένα καλύτερο περιβάλλον. Η επιβράβευση μας εμπνέει και μας δίνει δύναμη για να πετύχουμε ακόμη περισσότερα.

Ως η Νο1 εταιρία βιωσιμότητας στην Ελλάδα στον κλάδο των γαλακτοκομικών είμαστε αφοσιωμένοι να προστατεύουμε το περιβάλλον και να διαφυλάξουμε τον πλανήτη για τις επόμενες γενιές.

 

Load More Related Articles
Load More In Θεσσαλία
Comments are closed.

Check Also

Μία αξιόλογη και αξιέπαινη δωρεά της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας, στο ΚΥ Πύλης(βίντεο/φωτό)

Σε μία αξιόλογη, αξιέπαινη και ταυτόχρονα συγκινητική δωρεά, πέρασε σήμερα η Δ/νση της Συν…