Fiki Esperinos (1)

Γιόρταζε & πανηγύρισε ο Ι. Ναός Αγ. Νικολάου Φήκης, σήμερα το απόγευμα στις 7:30Πέμπτη 19 Μαϊου 2021, παραμονή της εορτής για την Ανακομιδή και μετακομιδή του ιερού λειψάνου του Αγίου Νικολάου, ετελέσθη Πανηγυρικός Εσπερινός, ιερουργούντος του Επισκόπου Στρατονικείας, Πρωτοσύγγελου της Μητροπόλεως Λέρου, ο οποίος έλκει την καταγωγή του από τον Διπόταμο Τρικάλων, συνεπικουρούμενου του οικοδεσπότη ιερέα της Ενορίας Φήκης π. Γεώρ. Τασιούλα, καθώς & έτερων ιερέων όμορων Ενοριών του Δήμου.

Στον προαύλειο χώρο του Ναού, πραγματοποιήθηκε η ακολουθία της Αρτοκλασίας & το Θείοn Κήγρυγμα υπό του Επισκόπου Στεφάνου, ενώ προηγήθηκε λιτάνευση της ιεράς εικόνας του Αγ. Νικολάου, σε κεντρικούς δρόμους της Φήκης.

Στην Φήκη & στον Ι. Ναό του Αγ. Νικολάου, σήμερα το απόγευμα παραβρέθηκαν & παρακολούθησαν τον Αρχιερατικό Εσπερινό, ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κ. Μαράβας, ο βουλευτής της ΝΔ Τρικάλων κ. Θαν. Λιούτας, η Αντιπεριφερειάρχης Υγείας κα Δήμητρα Νάτσινα, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών & Παιδείας κ. Μάκης Παπαγεωργίου, ο πρόεδρος της ΤΚ Φήκης κ. Γ. Βρατσίστας, οι δημ. σύμβουλοι  κ.κ. Σωτ. Αγγέλης, Κ. Δούλαλας, Βαλ. Τσιούτσιας(επικεφαλής Ελάσσονος Αντ/σης) & Παν. Τσόλας.

Να θυμίσουμε πως αύριο το πρωί, Παρασκευή 20 Μαϊου, στις 7:30 και στον ίδιο Ι. Ναό, θα τελεσθεί Όρθρος, πανηγυρική Θεία Λειτουργία & το ύψωμα  του Αγίου, ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας στις 6:00, θα πραγματοποιηθεί «παράκληση».

episkopos (2)

episkopos (1)

Fiki Esperinos (22)

Fiki Esperinos (21)

Fiki Esperinos (20)

Fiki Esperinos (19)

Fiki Esperinos (17)

Fiki Esperinos (16)

Fiki Esperinos (15)

Fiki Esperinos (13)

Fiki Esperinos (12)

Fiki Esperinos (11)

Fiki Esperinos (10)

Fiki Esperinos (9)

Fiki Esperinos (8)

Fiki Esperinos (7)

Fiki Esperinos (5)

Fiki Esperinos (4)

Fiki Esperinos (3)

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Επίδομα ανεργίας: Πόσα ένσημα χρειάζονται για να το λάβουν οι δικαιούχοι

Για να πάρει ένας ασφαλισμένος επίδομα ανεργίας από τη ΔΥΠΑ χρειάζεται να έχει απολυθεί απ…