ard

Τη Δευτέρα στις 8.15 μ.μ., το Κλειστό Γυμναστήριο «Γιάννης Μπουρούσης» και η Καρδίτσα ετοιμάζεται να υποδεχτεί τους περυσινούς φιναλίστ της Ευρωλίγκα, «ερυθρόλευκους»

 

Αναμέτρηση υψηλού επιπέδου θα απολαύσουν τη Δευτέρα στις 8.15 μ.μ. οι φίλαθλοι που θα παρευρεθούν στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γιάννης Μπουρούσης», για τον αγώνα του Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ με τον Ολυμπιακό.

Για τη 10η αγωνιστική της Stoiximan Basket League, η ομάδα της πόλης μας φιλοξενεί τους εν ενεργεία πρωταθλητές και υπερκυπελλούχους Ελλάδος που πρωταγωνιστούν στις εγχώριες διοργανώσεις αλλά και την Ευρωλίγκα. Ο Ολυμπιακός, του Γιώργου Μπαρτζώκα αλλά και των σπουδαίων Ελλήνων και ξένων διεθνών αθλητών, διαθέτει ένα πλήρες και λαμπερό σύνολο που ολοένα ενισχύεται και παρουσιάζεται πιο βελτιωμένο κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Στο ρόστερ προστέθηκαν πρόσφατα ο NBAer Φίλιπ Πετρούσεφ από τους Σακραμέντο Κινγκς, ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ από τη Ζαλγκίρις, ενώ από την ίδια ομάδα αποκτήθηκε το Σεπτέμβριο και ο Λιθουανός Ίγκνας Μπραζντέικις, ισχυροποιώντας τους Πειραιώτες. Το καλοκαίρι, την επιστροφή τους στο λιμάνι πραγματοποίησαν ο Νίκολα Μιλουτίνοφ μετά από τρία χρόνια στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και ο Νάιτζελ Γουίλιαμς–Γκος, πρωταθλητής Ευρώπης με την Ρεάλ Μαδρίτης την προηγούμενη σεζόν και παίκτης του Ολυμπιακού την σεζόν 2018-19.

Επίσης, αποκτήθηκαν ο Αμερικανός Λουκ Σίκμα και ο νεαρός σέντερ Γιώργος Τανούλης από τον Προμηθέα Πάτρας. Συστάσεις για τους αθλητές που έχουν παραμείνει στο δυναμικό των τρεμπλούχων δε χρειάζονται, με τους διεθνείς Κώστα Παπανικολάου, Τόμας Γουόκαπ, Γιαννούλη Λαρετζάκη, Μιχάλη Λούντζη, Τζορτζ Πάπας να πλαισιώνονται από τον θηριώδη Γάλλο σέντερ Μουσταφά Φαλ, τον Αμερικανό «μπόμπερ» Αϊζάια Κάναν και τους συμπατριώτες του Άλεκ Πίτερς, Σακίλ ΜακΚίσικ.

Το όνομα του αντιπάλου, το αγωνιστικό του διαμέτρημα και η μεγάλη ιστορία του είναι από τους παράγοντες που καθιστούν το συγκεκριμένο αγώνα του Α.Σ.Κ. πόλο έλξης και ασφαλώς μία πραγματική γιορτή του αθλητισμού για την ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας. Ταυτόχρονα όμως οι «κυανόλευκοι» αντιμετωπίζουν αυτή την αναμέτρηση ως μια πραγματική πρόκληση, επιδιώκοντας να διεκδικήσουν ό,τι περισσότερο μπορούν από μία τέτοια «μονομαχία».

Ο Νίκος Παπανικολόπουλος και οι συνεργάτες του προετοιμάζουν τους παίκτες τους για ένα ματς υψηλής έντασης, όπως αυτό που προηγήθηκε στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό. Με πλήρη συναίσθηση της αγωνιστικής ποιότητας του αντιπάλου, με ρεαλισμό αλλά και σεβασμό, η ομάδα της Καρδίτσας θα δοκιμάσει αντοχές και δυνάμεις, δίνοντας ένα ακόμη ιστορικό ραντεβού στη μεγάλη κατηγορία του Ελληνικού μπάσκετ.

Το τζάμπολ ορίστηκε για τις 8.15 μ.μ. και διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι κ.κ. Στέφανος Μαγκλογιάννης από τον Σύνδεσμο Διαιτητών Αττικής, Ελένη Κωνσταντινίδου από τον Σύνδεσμο Διαιτητών Αχαΐας-Ηλείας και Σταύρος Ταρενίδης από τον Σύνδεσμο Διαιτητών Κεντρικής Μακεδονίας.

Ανάρπαστα τα εισιτήρια – Συνεχίζεται μέχρι εξάντλησης η διαδικασία προπώλησης των εισιτηρίων

Η αντίστροφή μέτρηση για το επερχόμενο ματς έχει αρχίσει και οι ενδείξεις από τον τρόπο και το ρυθμό που οι φίλαθλοι εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους για την προμήθεια των εισιτηρίων, συνηγορούν ότι σύντομα θα εξαντληθεί η διάθεσή τους. Η διαδικασία της προπώλησης των εισιτηρίων για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό επεκτείνεται κι έτσι, οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους στα γραφεία της ομάδας (Σταμούλη 3, ισόγειο) τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου από 9 π.μ. έως τη 1 μ.μ.

Για όσους δεν προμηθευτούν εισιτήρια μέσω προπώλησης κι εφόσον υπάρχουν ακόμη διαθέσιμα, μπορούν να αποκτήσουν το εισιτήριο τους στα εκδοτήρια του γηπέδου από τις 5 μ.μ. την ημέρα του αγώνα. Θυμίζουμε πως το εισιτήριο είναι ονομαστικό και αριθμημένο, επομένως παροτρύνουμε τους φιλάθλους να τα προμηθευτούν με τη διαδικασία της προπώλησης, ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός και η ταλαιπωρία.

Οδηγίες προς τους φιλάθλους και σημαντικές πληροφορίες σχετικά με το μεγάλο αγώνα:

  • Η προσέλευση των φιλάθλων θα είναι δυνατή στο γήπεδο από τις 5 μ.μ.
  • Εκτός των όσων Ι.Χ. αυτοκινήτων έχουν δικαίωμα εισόδου στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, θα υπάρχει η δυνατότητα στάθμευσης Ι.Χ. αυτοκινήτων στον προαύλιο χώρο του 3ου Γυμνασίου και 3ου Γενικού Λυκείου Καρδίτσας, απέναντι από το κλειστό γυμναστήριο. Ευχαριστούμε θερμά τις διευθύνσεις των δύο σχολείων, καθώς και το Δήμο Καρδίτσας για την παραχώρηση και παρακαλούμε τους οδηγούς να σεβαστούν το χώρο αλλά και τις οδηγίες του προσωπικού.
  • Όλες οι θέσεις στο γήπεδο είναι αυστηρά ονομαστικές και αριθμημένες. Αυτό σημαίνει ότι ο κάθε φίλαθλος έχει δικαίωμα να καθίσει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ στη θέση που αναγράφεται στο εισιτήριο ή την κάρτα διαρκείας του. Για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων, θα υπάρχει εξουσιοδοτημένο προσωπικό για να τους διευκολύνει να καθίσουν στη θέση τους.
  • Η αθλητική παράδοση που έχει δημιουργήσει ο Α.Σ.Καρδίτσας είναι δεδομένη και δεν θα επιτραπεί καμία εκτροπή από το φίλαθλο πνεύμα. Η Αστυνομική Διεύθυνση Καρδίτσας έχει το γενικό πρόσταγμα της τήρησης της τάξης, θα υπάρχει επιπλέον και φύλαξη από ιδιωτική εταιρεία, ενώ πληροφορούμε τους φιλάθλους, πως βάσει της νομοθεσίας και των κανονισμών, ΟΛΟΙ οι χώροι εντός και εκτός γηπέδου βιντεοσκοπούνται και το σχετικό υλικό είναι στην αποκλειστική διάθεση της ΕΛ.ΑΣ.

Η Καρδίτσα διαθέτει ένα εξαιρετικό κλειστό γυμναστήριο αλλά και καταπληκτικούς φιλάθλους. Στο πλαίσιο αυτό, ο σεβασμός τόσο των απλών κανόνων παρουσίας στο γήπεδο, όσο και η προστασία των χώρων του γυμναστηρίου, θα αποδείξουν το υψηλό επίπεδο και το φίλαθλο πνεύμα της Καρδίτσας.

Ευχόμαστε σε όλους τους φιλάθλους να παρακολουθήσουν έναν εξαιρετικό αγώνα που θα φέρει την πόλη μας για άλλη μία φορά, στο επίκεντρο του αθλητικού ενδιαφέροντος.

Απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης φιλάθλων του Ολυμπιακού

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας, σύμφωνα με απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού γίνεται γνωστό ότι η απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση φιλάθλων του Ολυμπιακού στην Καρδίτσα για τον αγώνα της Δευτέρας.

Όπως ανακοινώθηκε, η συγκεκριμένη απόφαση ελήφθη για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.  Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί μόνο με την παρουσία φιλάθλων της γηπεδούχου ομάδας του Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ, μετά τις αποφάσεις των αρμοδίων οργάνων.

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Αγ. Βησσαρίωνας: «Εφυγε» από τη ζωή η Τριανταφυλλιά Κράλλη

ΚΗΔΕΙΑ Την αγαπημένη μας μητέρα, γιαγιά και θεία ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ ΚΡΑΛΛΗ ΕΤΩΝ 89 Θανούσα κηδε…