2024-05-01 113145

Για άλλη μια φορά κι όπως ήταν αναμενόμενο, με εντάσεις πραγματοποιήθηκε η ειδική συνεδρίαση «Λογοδοσία» & η διαδικασία των ερωτήσεων κατά το χθεσινό ΔΣ του Δ. Πύλης, μόνο που αυτή τη φορά το κλίμα ήταν ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ!!!, με τον Πρόεδρο του ΔΣ κ. Θαν. Μπαλατσούκα, να εξεμάνη αρκετές φορές προσπαθώντας να επιβάλει τους προβλεπόμενους όρους των διαδικασιών που πρέπει να τηρούνται.

Μάλιστα σε μία εκ των περιπτώσεων, πυρ ορυμαγδόν προκάλεσε  ο δημ. σύμβουλος της Αντιπολίτευσης Δημ. Παρθένης, από κοινό & συμβούλους της παράταξης «Μαράβα» και κατά την τοποθέτησή του, που έκανε λόγο για «Στρατό που στηρίζει την κυβερνητική πολιτική της Δημ. Αρχής, έχοντας ως αποτέλεσμα την καταστροφή του τόπου», χαρακτηρίζοντας τα θέματα που έρχονται προς ψήφιση στο ΔΣ ως «ντυμένες προεκλογικές υποσχέσεις και ανταλλαγές», αλλά & στις περιπτώσεις που ο κ. Παρθένης παρενέβαινε στην διαδικασία χωρίς να έχει τον λόγο, αναγκάζοντας τον κ. Παπαγεωργίου να του υπενθυμίσει πως δεν τηρεί την διαδικασία, ενέργεια που προκάλεσε τον θυμό του κ. Παρθένη, με το τελευταίο να αποκαλεί τον κ. Παπαγεωργίου «ανόητο!!!».

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Το πρόγραμμα Εορτασμού στα Τρίκαλα στις 9/5, των Εθνικών Αγώνων και της Εθνικής Αντίστασης,  κατά του Ναζισμού και Φασισμού

  Η 9η Μαΐου, ημέρα λήξης του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, καθιερώθηκε ως ημέρα Πανελλαδικ…