202103190929412067

Άλλο ένα περιστατικό επίθεσης σκύλων σε 73χρονη συνδημοτισσά μας, έλαβε χώρα μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα από το τελευταίο στην ευρύτερη περιοχή της Πύλης, πριν από λίγο και περί τις 7:30 σήμερα το απόγευμα.

Συγκεκριμένα η συνδημότισσά μας, η οποία είναι ιδιοκτήτρια κτήματος στην ΤΚ Αγ. Βησσαρίωνα, επιστρέφοντας σήμερα το απόγευμα από αυτό στην οικία της στην Πύλη, στο ύψος πριν την καινούργια γέφυρα που συνδέει την Πύλη με την ΤΚ του Αγ. Βησσαρίωνα, δέχθηκε απρόκλητη επίθεση από ομάδα σκύλων, εκ των οποίων κάποιο ή κάποια εξ αυτών, της κατάφεραν μια «γερή» δαγκωματιά στην γάμπα της.

Η τρομοκρατημένη και σε κατάσταση σοκ γυναίκα, αφού κατάφερε να απεγκλωβιστεί από τον κλοιό των σκύλων και με την βοήθεια μιας άλλης κυρίας, τελικά μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Πύλης, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, επειδή όμως το τραύμα ήταν βαθύ, έχριζε ιδιαίτερης ιατρικής φροντίδας από χειρούργο ιατρό και για το λόγο αυτό, μεταφέρθηκε στο ΓΝ Τρικάλων με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Πύλης.

Του συμβάντος έλαβε γνώση & το ΑΤ Πύλης, ενώ ο στενός οικογενειακός κύκλος της 73χρονης προτίθεται να καταθέσει μήνυση κατά παντός υπευθύνου.

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Γιόρταζε & πανηγύρισε ο Ι.Ν. Αγ. Χριστοφόρου Λυγαριάς (βίντεο/φωτό)

Γιόρταζε και πανηγύρισε σήμερα Τετάρτη 8 Μαϊου 2024, παραμονή της εορτής του Αγίου Χριστοφ…