Arxiki

Στην τελική ευθεία έχει τεθεί η επαναλειτουργία του γηπέδου στον Άγ. Βησσαρίωνα, καθώς από την περασμένη Παρασκευή έχουν ξεκινήσει όλες οι απαραίτητες εργασίες, από την δημ. Αρχή, κάτι για το οποίο είχε δεσμευτεί & ο ίδιος ο Δήμαρχος κ. Κ. Μαράβας, δίνοντας εντολή στον παρά τω Δημάρχω Αντ/ρχο Οικονομικών & Πολ. Προστασίας κ. Άρη Τζάνη, οι εργασίες να επισπευσθούν, ώστε το γήπεδο από τη νέα αγωνιστική σεζόν, να παραδοθεί προς χρήση.

Έτσι από προχθές μηχανήματα του δήμου, γκρέϊντερ & jcb, αλλά & εθελοντικά με δικό του μηχάνημα ο πρόεδρος της ΤΚ Αγ. Βησσαρίωνα κ. Αντ. Πατσιαούρας, επιχειρούν επί του αγωνιστικού χώρου, ώστε να είναι έτοιμος για την σπορά του χόρτου, αφού προηγουμένως τοποθετηθεί σύστημα αυτόματου υπόγειου ποτίσματος.

Ο Δ. Πύλης επίσης έχει αναλάβει την ηλεκτροδότηση των εγκαταστάσεων, καθώς & την ανακατασκευή του χώρου των αποδυτηρίων, ενώ η ΠΕ Τρικάλων την τοποθέτηση των πυλώνων φωτισμού και τους ηλιακούς θερμοσίφωνες νερού για τον χώρο των αποδυτηρίων.

Η επαναλειτουργία του γηπέδου στον Αγ. Βησσαρίωνα, θεωρείται κίνηση «ματ» από πλευράς δημ. Αρχής, αναφορικά με τις εγκαταστάσεις του ποδοσφαιρικού «γίγνεσθαι» του Δήμου, γιατί εκτός του ότι μια ζωντανή Κοινότητα αποκτά & πάλι το γήπεδό της, ευελπιστώντας να επαναφέρει τη νεολαία της κοντά στον αθλητισμό, εκτός του ότι θα παράσχει στέγη στην ομάδα του ΑΟ Ροπωτού, ταυτόχρονα και σε συνδυασμό με τις άλλες εγκαταστάσεις του Δήμου σε κοντινές αποστάσεις, όπως το 8Χ8, το γήπεδο του Πορταϊκού, Παλαιομοναστήρου, Λυγαριάς, αλλά & των Γόμφων & της Πηγής, μπορεί άνετα να αποτελέσει μια γερή βάση, ώστε ο Δήμος να διοργανώσει ή να φιλοξενήσει ένα παιδικό ποδοσφαιρικό τουρνουά με αξιώσεις, κάτι το οποίο είχε δει με πολύ καλό μάτι η προηγούμενη Αντιδημαρχία Αθλητισμού με επικεφαλής τον κ. Γ. Τζιορτζιώτη, ο οποίος μάλιστα είχε προχωρήσει & σε κάποιες πρώτες κουβέντες με ειδικούς του είδους, για το πόσο αυτό είναι εφικτό.

gipedo Dusko (2)

gipedo Dusko (3)

gipedo Dusko (4)

IMG_3677

IMG_3678

IMG_3679

IMG_3680

IMG_3681

IMG_3682

IMG_3683

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Τα ΜΟΕ με την Τουρκία δεν θα είναι μία βόλτα στο (θαλάσσιο) πάρκο

(φρωτό:INTIME) Σήμερα η συνάντηση για τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης, που αποτελεί ένα …