xeiropedes-1000

Συνελήφθη, προχθές (20-04-2024) το μεσημέρι σε περιοχή της Λάρισας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για πορνογραφία ανηλίκων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο μεθοδικής έρευνας της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, διαπιστώθηκε ότι ο συλληφθείς κατείχε αποθηκευμένο, στον προσωπικό του φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, πορνογραφικό υλικό ανηλίκων.

Ο φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής και το κινητό τηλέφωνο του δράστη κατασχέθηκαν, ενώ σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ως ψηφιακά πειστήρια:

  • -3- σκληροί δίσκοι,
  • -2- κάρτες μνήμης &
  • -1- συσκευή αποθήκευσης (usb).

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως, ενώ το κατασχεθέν ψηφιακό υλικό θα αποσταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακή εξέταση.

Load More Related Articles
Load More In Αστυνομικό Δελτίο
Comments are closed.

Check Also

Κώστας Τσιάρας για ΟΠΕΚΕΠΕ: Στόχος να μη κινδυνέψουν τα ευρωπαϊκά κονδύλια. Η παραίτηση του ΔΣ δεν σημαίνει παύση πληρωμών. Η εξυγίανση του Οργανισμού αποτελεί προσωπικό μου στοίχημα 

Προσωπικό του στοίχημα, χαρακτήρισε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κώστας Τσ…