1

Ενας διαιτητής υψηλού επιπέδου επιβάλλεται να βρίσκεται σε εξαιρετική φυσική κατάσταση, ειδικά όσοι διευθύνουν αναμετρήσεις Επαγγελματικών κατηγοριών όπου και περνούν συνεχώς από αγωνιστικά τεστ.

Για να έρθει η καλή φυσική κατάσταση είναι απαραίτητη η συμβολή ενός ικανού γυμναστή που μέσω ειδικού προγράμματος φροντίζει ώστε ο εκάστοτε διαιτητής να βρίσκεται στην προβλεπόμενη φόρμα.

‘Οσον αφορά την Τρικαλινή διαιτησία, αρκετοί referees του νομού εμπιστεύονται για τη φυσική κατάστασή τους το γνωστό γυμναστή Γιώργο Mίτσα.

Πρόκειται για τον αφανή ήρωα τον άνθρωπο που προπονεί εδώ και χρόνια μερικούς από τoυς διαιτητές εθνικών κατηγοριών, όπως ο Βαγγέλης Γρατσάνης, ο Σωτήρης Πέτσας, ο Βασίλης Ζήσης, ο Παναγιώτης Παπαγεωργόπουλος και ο Χρήστος Αλεξόπουλος.

Οι παραπάνω διαιτητές δεν είναι τυχαίο ότι δεν έχουν κοπεί ποτέ σε κάποιο αγωνιστικό τεστ όλα αυτά τα χρόνια και για το λόγο αυτό αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν δημόσια το Γιώργο Mίτσα.

Ο εν λόγω γυμναστής πέρα από την εκγύμναση των διαιτητών ασχολείται και με διάφορους άλλους τοπικούς συλλόγους και γενικώς είναι ένας άνθρωπος που και μελλοντικά έχει πολλά να προσφέρει στο αντικείμενο εργασίας του.

trikalascore.gr

2

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Αγ. Βησσαρίωνας: «Εφυγε» από τη ζωή η Τριανταφυλλιά Κράλλη

ΚΗΔΕΙΑ Την αγαπημένη μας μητέρα, γιαγιά και θεία ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ ΚΡΑΛΛΗ ΕΤΩΝ 89 Θανούσα κηδε…