Fysiko aerio (4)

Μετά από μία σειρά συντονισμένων ενεργειών της δημ. Αρχής,  έφτασε το Φυσικό Αέριο, με πρώτο σταθμό την πρωτεύουσα του Δήμου, την Πύλη, για την αλλαγή σελίδας του ενεργειακό χάρτη της περιοχής, με φθηνή και καθαρή & πολυχρηστική ενέργεια, που θα μπορούν να απολαύσουν οι κάτοικοι και οι επιχειρήσεις της Πύλης.

Ήδη από χθες από την ΕΔΑΣ-ΘΕΣΣ, ξεκίνησαν οι εργασίες εγκατάστασης του δικτύου, σύμφωνα με το αρχικό σχέδιο της εταιρείας σε κεντρικούς δρόμους της Πύλης, αλλά & στον χώρο εγκαταστάσεων του σταθμού συμπίεσης στον οικοπεδικό χώρο που παραχώρησε ο Δ. Πύλης το προηγούμενο διάστημα γι’ αυτό τον σκοπό.

Το πολύ θετικό της όλης προσπάθειας είναι πως δεν επιβαρύνονται οι περιφερειακοί Δήμοι και κατ’ επέκταση οι δημότες με επιπλέον κόστος για την διανομή φυσικού αερίου σε συμπιεσμένη μορφή, καθώς έχει προβλεφθεί ενιαία τιμή χρήσης για τους καταναλωτές (είτε αυτό παρέχεται συμπιεσμένο, είτε μέσω του υπάρχοντος δικτύου).

Αρχικά & για το 2020 δυνατότητα σύνδεσης θα έχουν όσων πολιτών οι οικίες τους βρίσκονται εκατέρωθεν των οδών απ’ όπου περνάει ο αγωγός, ωστόσο η εταιρεία δέχεται αιτήσεις από τους κατοίκους όλης της πόλης κι όχι μόνο εξ αυτών που βρίσκονται πάνω ή λίγο πιο δίπλα από το δίκτυο του αγωγού, καθώς έτσι της δίνεται η δυνατότητα αναλύοντας το ενδιαφέρον των πολιτών, την επόμενη χρονιά, να σχεδιάσει τα επόμενα δικά της βήματα με περαιτέρω επέκταση του δικτύου.

fysik aerio (1)

fysik aerio (2)

Fysiko aerio (5)

Fysiko aerio (6)

Fysiko aerio (7)

Fysiko aerio 10

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Volos Street Food Festival… Έρχεται το Βόλος Truck Festival

Ετοιμαστείτε για την απόλυτη γευστική εμπειρία στον Βόλο, 16 έως 19 Μαΐου στην Πλατεία Ρήγ…