Arxiki

Χωρίς συνέχεια στο καλό του «πρόσωπο» ο Πορταϊκός κατά τις δυο πρώτες αγωνιστικές, καθώς άλλη μια κατά σειρά ισοπαλία, ήρθε να προστεθεί στο ενεργητικό του, αυτή τη φορά στην έδρα του με τα Μεγ. Καλύβια, για τις υποχρεώσεις του στην 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΤ.

Ένα πολύ κακό ματς παρακολούθησαν οι αρκετοί θεατές που παραβρέθηκαν χθες στο γήπεδο του Πορταϊκού, ανάμεσα στην τοπική ομάδα με αυτή των Μεγ. Καλυβίων. Ένα παιχνίδι χωρίς ρυθμό, ουσία & συγκινήσεις, απογοήτευσε τους πάντες, από το κακό θέαμα που παρουσίασαν & οι δυο ομάδες στο γήπεδο.

Παιχνίδι στο οποίο υπερίσχυσε μόνο η δύναμη, που σε αρκετές περιπτώσεις έφτασε στα όρια του αντιαθλητικού, αναγκάζοντας τον ρεφ Πέτσα, να σκίσει το τσεπάκι του δείχνοντας την κίτρινη, σε παίχτες εκατέρωθεν & δικαιολογημένα!

Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για περίπτωση «πέναλτι» στις αρχές του 1ου ημιχρόνου, όταν σε σουτ του Ταμπάκου η μπάλα κοντράρισε σε αμυντικό των Μεγ. Καλυβίων & στη συνέχεια & από πολύ κοντά βρήκε σε χέρι αμυντικού, κάτι το οποίο όμως δεν υποδηλώνει περίπτωση πέναλτι, καθώς δεν υπάρχει πρόθεση, αν θέλουμε να είμαστε δίκαιοι… Στοιχείο που δικαιώνει τον τρικαλινό ρεφ.

Τα 90′ λεπτά παιχνιδιού δεν έδωσαν φάσεις, τις οποίες θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε είτε ως κλασικές, είτε ως «οσμή» κλασικής, που θα ξεσήκωνε κερκίδα ή έστω θα έβγαζε το…. «ΑΧ!» & θα ήταν άξιες αναφοράς.

Προπονητές

Πορταϊκός: Σαργιώτης

Μεγ. Καλύβια: Πράπας

Διαιτητής: Πέτσας

Βοηθοί: Παπαγεωργόπουλος/Καλογριάς

*Με τις μπλε εμφανίσεις ο Πορταϊκός, τις ασπρόμαυρες τα Μεγ. Καλύβια

 

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=Wp6bO6RH2jk&feature=youtu.be

IMG_1559

Port (4)

Port (2)

IMG_1561

IMG_1565

IMG_1567

IMG_1568

IMG_1569

IMG_1570

IMG_1573

IMG_1575

IMG_1582

IMG_1583

IMG_1590

IMG_1596

IMG_1611

IMG_1630

 

 

 

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Γιορτάζει & πανηγυρίζει ο Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου Πιαλείας. Αναλυτικά το πρόγραμμα…

ΙΕΡΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΟΛΙΟΥΧΟΥ ΠΙΑΛΕΙΑΣ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Κυριακή 5 Μαΐου 202…