staik6a

Στη συνάντηση «Σταϊκούρα» στο δημοτικό Κατάστημα του Δ. Τρικκαίων, παραβρέθηκε σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κ. Μαράβας, κατά την οποία ζητήθηκε και υπογράφηκε τελικά το έργο με τίτλο «Κατασκευή δικτύων άρδευσης Ν. Τρικάλων».

Προηγουμένως όμως ο Δήμαρχος Πύλης, συναντήθηκε με τον Υπουργό  Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστο Σταικούρα, το Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Δημήτριο Παπαστεργίου και τον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών  Αρμόδιο για τις Υποδομές κ. Νίκο Ταχιάο, όπου είχε ολιγόλεπτες συνομιλίες μαζί τους, καθώς και με την Αντιπεριφερειάρχη κ. Χρύσα Ντιντή.

Στην  συνάντηση παρόντες ήταν επίσης ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Νικόλαος Σακκάς και η Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Τρικάλων κ. Χρύσα Ντιντή, όπου έγινε η υπογραφή Σύμβασης Έργου που αφορούσε την Άρδευση του Ν. Τρικάλων στο πλαίσιο της αποκατάσταση των ζημιών στο υπόγειο Δίκτυο από  την θεομηνία της Daniel του περασμένου Σεπτεμβρίου, προϋπολογισμού ύψους 10.500.000 ευρώ. 

Για τον Δήμο Πύλης έχει προγραμματιστεί το έργο άρδευσης αποκατάσταση ζημιών στο υπόγειο  Δίκτυο  στις Δημοτικές Κοινότητες Μουριάς Δροσερού και Πηγής.

Μετά το καλωσόρισμα από τον Δήμαρχο Νίκο Σακκά και τις τοποθετήσεις των αρμοδίων Υπουργών , σύντομη τοποθέτηση έκανε ο Δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαράβας ο οποίος ευχαρίστησε τους Υπουργούς  για το παραπάνω έργο αποκατάστασης των ζημιών τόσο στον Δήμο Πύλης, όσο και στον Νομό Τρικάλων, τονίζοντας παράλληλα την επίσπευση των ενεργειών από τα αρμόδια Υπουργεία της κατασκευής του Φράγματος της Πύλης, επισημαίνοντας ότι η λειτουργία του θα λύσει αρκετά προβλήματα, σε τέτοιου είδους ακραία φαινόμενα.

staik8a

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην πόλη των Τρικάλων, την Μεγ. Παρασκευή & Μεγ. Σάββατο

Download the PDF file . …