Lioutas Epimelitirio

Στην επίσκεψη που πραγματοποίησε ο Θανάσης Λιούτας στο Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο Τρικάλων, είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον πρόεδρο, Βασιλη  Γιαγιάκο, με μέλη του Δ.Σ. και με τους εργαζόμενους.

Στη συνάντηση αυτή, ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ενημερώθηκε από τον κ. Γιαγιάκο για τις δράσεις, με τις οποίες επιχειρείται να βοηθηθεί ο εμποροβιομηχανικός κόσμος.

Ο κ. Λιούτας γνωρίζει καλά τη δραστηριότητα του Επιμελητηρίου, καθώς υπήρξε ένα πάρα πολύ ενεργό και δραστήριο στέλεχός του. Το 2006 εξελέγη μέλος του Δ.Σ. του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Τρικάλων, ενώ το 2011 επανεξελέγη πρώτος σε ψήφους στο τμήμα Μεταποίησης  και ανέλαβε το ίδιο έτος καθήκοντα γενικού γραμματέα.

Στο περιθώριο της επίσκεψης αυτής, ο Θανάσης Λιούτας υπογράμμισε ότι, η στάση του ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με το ζήτημα των κόκκινων δανείων ήταν προκλητική και ένδειξη της τεράστιας αδιαφορίας τους για το μέλλον των ελληνικών επιχειρήσεων.

Ο κ. Λιούτας τόνισε ότι αυτό, σε συνδυασμό με τη διόγκωση της φορολογίας, δεν άφησε κανένα περιθώριο ανάσας και ότι το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας βρίσκεται στη σωστή κατεύθυνση και στοχεύει στην άμεση διόρθωση των τεράστιων στρεβλώσεων. Επιπρόσθετα, ο Θανάσης Λιούτας τόνισε ότι απαιτείται ο εκσυγχρονισμός του Επιμελητηρίου, ώστε να μπορεί να καθοδηγεί με αποτελεσματικότητα τον επιχειρηματικό κόσμο, ενώ έδωσε συγχαρητήρια στον Πρόεδρο και στο ΔΣ για το πολύ σημαντικό έργο που διαδραματίζουν, μέσα στις σκληρές συνθήκες που επέβαλλε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Load More Related Articles
Load More In Θεσσαλία
Comments are closed.

Check Also

Μία αξιόλογη και αξιέπαινη δωρεά της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας, στο ΚΥ Πύλης(βίντεο/φωτό)

Σε μία αξιόλογη, αξιέπαινη και ταυτόχρονα συγκινητική δωρεά, πέρασε σήμερα η Δ/νση της Συν…