miaxalakis

Ύστερα κι από την «προέλασή» του στις εκλογές της ΕΝ.Π.Ε.(Ένωση Περιφερειών Ελλάδος), που πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Τετάρτη, ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης, ανέλαβε την θέση του Ταμία στο νέο Δ.Σ. που συγκροτήθηκε σήμερα σε Σώμα.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης, ο οποίος συμμετείχε στον συνδυασμό «Σύγχρονες Ισχυρές Περιφέρειες» με επικεφαλής τον κ. Απόστολο Τζιτζικώστα, αναδείχθηκε πρώτος σε ψήφους, αγγίζοντας τους 150, 149 για την ακρίβεια!, κάτι που επιβεβαιώνει, όχι μόνο την αποδοχή μεταξύ των συναδέλφων του, αλλά & το ακέραιον του χαρακτήρα του σε συνάρτηση με το έργο που έχει παρουσιάσει όλα αυτά τα χρόνια με απτό τρόπο στην Τοπική Αυτοδιοίκηση Β’ βαθμού.

Στο νέο 5μελές σχήμα του Δ.Σ. της ΕΝΠΕ που προέκυψε από την σημερινή συνεδρίαση, στα γραφεία της ΕΝΠΕ στη Μεσογείων, με μοναδικό θέμα στην ημερήσια διάταξη, τη συγκρότησή του σε Σώμα, έχει ως εξής…:

Πρόεδρος: Απόστολος Τζιτζικώστας

Α’ Αντιπρόεδρος: Γιώργος Πατούλης

Β’ Αντιπρόεδρος: Αλέκος Καχριμανης

Γραμματέας: Γιώργος Γιαννής

Ταμίας: Χρήστος Μιχαλάκης

Στο 25μελες ΔΣ της ΕΝΠΕ μετέχουν οι 13 Περιφερειάρχες και οι 12 Αντιπεριφερειάρχες και Περιφερειακοί Σύμβουλοι που εξελέγησαν στις αρχαιρεσίες της περασμένης Τετάρτης.

Load More Related Articles
Load More In Θεσσαλία
Comments are closed.

Check Also

Επίδομα ανεργίας: Πόσα ένσημα χρειάζονται για να το λάβουν οι δικαιούχοι

Για να πάρει ένας ασφαλισμένος επίδομα ανεργίας από τη ΔΥΠΑ χρειάζεται να έχει απολυθεί απ…