Pindawn

Ο  Δήμαρχος κ. Κωνσταντίνος Μαράβας  συνέχισε τις επαφές του με τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων  της Δ.Ε. Πινδέων, όπου στην αίθουσα του Δ.Σ. Πύλης & σε μια εποικοδομητική συζήτηση, τέθηκαν επί τάπητος τα θέματα που αφορούσαν στα έργα που έγιναν κατά το προηγούμενο διάστημα στην θητεία της Δ.Α. στις Κοινότητές τους, αλλά και αυτά που πρέπει να γίνουν, καθώς και τα ήδη δρομολογημένα.

Επίσης, έγινε η γνωριμία των Προέδρων με τους νέους Αντιδημάρχους για την καλλίτερη συνεργασία μαζί τους, με σκοπό την επίλυση των προβλημάτων που επικεντρώθηκαν σε τρία βασικά ζητήματα, όπως στο πόσιμο νερό, στην καθαριότητα και στον συντονισμό και σωστό προγραμματισμό, για την παρουσία των  Μηχανημάτων του Δήμου στις παραπάνω  Κοινότητες.

Ακόμη, στο τραπέζι της συζήτησης, αναφέρθηκε η σωστή και δίκαια κατανομή της ΣΑΤΑ.

Τονίστηκε το γεγονός να δοθεί περισσότερο βάρος ως αναφορά την δρομολόγηση έργων και λύση στα προβλήματα της Δ.Ε. Πινδέων.

Παρόντες ήταν οι Αντιδήμαρχοι Έργων κ. Κων/νος Ούτρας, Καθαριότητας κ. Λαμπρινή Οικονόμου, Πολιτικής Προστασίας κ. Σωτήριος Αγγέλης, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ κ. Χρήστος Μπακάλης, ο δημοτικός Σύμβουλος κ. Βασίλειος Αναγνώστου, ο Προϊστάμενος  των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου κ. Σπυρίδων Αποστολόπουλος.

Οι πρόεδροι που παρέστησαν ήταν ο κ. Κων/νος Σακομήτρος  Τ.Κ. Νέας Πεύκης, κ. Γεώργιος Πολυγένης Τ.Κ. Λιβαδοχωρίου, κ. Ευάγγελος Γελαδάρης Τ.Κ. Μοσχοφύτου, κ. Αθανάσιος Σακάς Τ.Κ. Μεσοχώρας, κ. Γεωργία Λαμπρογεώργου Τ.Κ. Στουρναραίικων,  κ. Αθανάσιος Λέφας Τ.Κ. Βαλκάνου, κ. Χρήστος Τζερεμές Τ.Κ. Παράμερου.

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Επίδομα ανεργίας: Πόσα ένσημα χρειάζονται για να το λάβουν οι δικαιούχοι

Για να πάρει ένας ασφαλισμένος επίδομα ανεργίας από τη ΔΥΠΑ χρειάζεται να έχει απολυθεί απ…