autokinhto-sex copy

Η σουηδική αστυνομία φαίνεται ότι νοιάζεται περισσότερο για τους πολίτες απ’ όσο οι ίδιοι είχαν φανταστεί. Εξέδωσαν συστάσεις προς …ερωτευμένους που δεν μπορούν να κρατηθούν μέχρι να φθάσουν σ’ ένα ασφαλές μέρος και εκφράζουν το πάθος τους μέσα στα αυτοκίνητά τους. Τους προτρέπουν οπωσδήποτε να μην ξεχνούν ποτέ ότι θα πρέπει να παίρνουν προφυλάξεις: Δηλαδή να ….. τραβούν χειρόφρενο.

Αφορμή για την πρωτότυπη σύσταση στάθηκε το ατύχημα ενός ζευγαριού που «ξεκίνησε πρόωρα» τη διασκέδαση  χωρίς να τηρήσει αυτόν τον βασικό κανόνα και πήρε το αυτοκίνητο η κατηφόρα. Μάλιστα η αστυνομία του νησιού Σέντερμαλμ εικονογράφησε τη συμβουλή αναρτώντας στο Twitter τη φωτογραφία ενός αυτοκινήτου που κατέληξε στο τέρμα ενός γκρεμού, στη συνοικία Τάντο.

«Ξέχασαν το χειρόφρενο όταν τους συνεπήρε το πάθος. Η ασφάλεια πάνω απ’ όλα. Σε όλα τα επίπεδα», έγραψε η υπηρεσία στο Τwitter.

Ο συγκεκριμένος λογαριασμός, αν και είναι της αστυνομίας, έχει τόσο χιούμορ που έχει ήδη περισσότερους από 65.000 followers.

Χαρακτηριστικά έγραψαν τον περασμένο μήνα: «Δεν είναι σωστό να προσπαθείς να ξεγελάσεις κάποιον δείχνοντάς του ένα πλαστό δίπλωμα οδήγησης. Είναι όμως εντελώς ηλίθιο να γράφει στο δίπλωμα ότι γεννήθηκες την 30ή Φεβρουαρίου».

Πηγή:aixmi.gr

Load More Related Articles
Load More In Κόσμος
Comments are closed.

Check Also

Ρεκόρ συμμετοχών στις «Λαζαρίνες 2024» στα Τρίκαλα 

Πάνω από 500 οι συμμετοχές από μαθήτριες των Δημοτικών Σχολείων είτε ομαδικά είτε ατομικά …