Dimitra (3)

Σε αγαπημένη συνήθεια εξελίσσονται οι αναμετρήσεις μεταξύ της ακαδημίας μας και της πολύ καλής (σε όλους τους τομείς και όχι μόνο αγωνιστικά) ακαδημίας από το Βόλο , της Αγίας Άννας .

Με ένα ασφυκτικά γεμάτο λεωφορείο από μικρούς ελπιδοφόρους ποδοσφαιριστές(60+ αθλητές και 7 προπονητές) ,η ακαδημία μας ταξίδεψε στο Βόλο για να αναμετρηθεί με αυτή της Αγίας Άννας. Συγκεκριμένα οι Κ6, Κ7 , Κ8 , Κ9 και Κ10 της Ακαδημίας μας αναμετρήθηκαν με τα αντίστοιχα τμήματα της Αγίας Άννας σε μερικά πολύ ανταγωνιστικά και άκρως εντυπωσιακά παιχνίδια που εκτός των παιδιών ευχαριστήθηκαν και οι πολλοί θεατές που αποτελούνταν κυρίως από γονείς οι οποίοι είχαν για ακόμα μια φορά άψογη συμπεριφορά.

Άψογη ήταν και η συμπεριφορά όλων των παιδιών εντός αγωνιστικού χώρου στα πλαίσια του ευ αγωνίζεσθαι αλλά και γενικότερα στην ποδοσφαιρική εκδρομή παρόλο που για πολλά απ τα παιδιά αποτελούσε το πρώτο τέτοιο ταξίδι που πραγματοποιούσαν .

Ευχαριστούμε πολύ την Αγία Άννα για ακόμη μια θερμή φιλοξενία και σίγουρα θα την ανταποδώσουμε σύντομα καθώς όπως είπαμε οι συναντήσεις των δύο ακαδημιών έχει πλέον γίνει συνήθεια .

Dimitra (1)

Dimitra (2)

Dimitra (4)

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Ρεκόρ συμμετοχών στις «Λαζαρίνες 2024» στα Τρίκαλα 

Πάνω από 500 οι συμμετοχές από μαθήτριες των Δημοτικών Σχολείων είτε ομαδικά είτε ατομικά …