Mixalakis (4)

Στην Πύλη & σε γνωστό «καφέ», βρέθηκε σήμερα το πρωί ο Αντιπεριφερειάρχης Χρ. Μιχαλάκης, μετά από σύντομη επίσκεψη σε ορεινές Τ.Κ. του Δήμου, για λόγους της αρμοδιότητάς του & στην επιστροφή είχε την ευκαιρία να συναντηθεί στο «χαλαρό», με γνωστούς & φίλους προέδρους, τους επονομαζόμενους & …Ορεινούς…συν του δημ. συμβούλου της νυν αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δ. Πύλης, Ηλ. Λαμπρογεώργο.

Και όπως κανείς θα περίμενε, τα θέματα της συζήτησης αφορούσαν θέματα της τοπικής επικαιρότητας, όπως τις καταστροφές που προκλήθηκαν από την κακοκαιρία των τελευταίων ημερών, τα μέτρα αντιμετώπισης που πάρθηκαν & θα παρθούν μελλοντικά, αλλά…& οι απανωτές επισκέψεις Υπουργών στην περιοχή.

Όλα φυσιολογικά έως την στιγμή που εμείς αδράξαμε την ευκαιρία σε μια στιγμή μερικής σιωπής, θέτοντας εν κοινώ & γενικά στην ομήγυρη την ερώτηση: «Ποια θαρρείς ότι θα είναι η πορεία σου κατά τις επερχόμενες Αυτοδιοικητικές;;;»

Και εν ριπή, ένας εκ των συνδαιτημόνων & δια του ¨Λακωνίζειν», αλλά & ως άλλη «Πυθία», απαντά…

«Θα κάνω ΝΤΟΥ βρε πονηρή στα στέκια που αράζ-ουν»…

παραποιώντας, όπως διαφαίνεται, την τελευταία λέξη του στίχου του γνωστού σε όλους ρεμπέτικου άσματος, χρησιμοποιώντας πληθυντικό!

Απάντηση που μπορεί να σημαίνει…πολλά ή τίποτα…που επιδέχεται όμως & πολλές ερμηνείες!!!

Το αφήνουμε στην κρίση σας.

Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

Χρήστος Σταϊκούρας: Παραδίδουμε, ενοποιημένο, το μεγαλύτερο τμήμα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας, Ε65

«Με τη σημερινή παράδοση στην κυκλοφορία δύο σημαντικών τμημάτων του έργου, ολοκληρώνουμε …