Peiraiws (2)

«Μίνι» σύσκεψη έλαβε χώρα σήμερα Πέμπτη 25/1 στις 10:πμ στο Δημ. Κατάστημα Πύλης, παρουσία του Περιφερειακού Δ/ντή της Πειραιώς κ. Αναστ. Νέτα, του Δημάρχου Πύλης κ. Κων/νου Μαράβα, Αντιδημάρχων & διευθυντικών στελεχών Υπηρεσιών του Δήμου, ύστερα από την απόφαση της Κεντρικής Διοίκησης της Τράπεζας να καταργήσει το Υποκατάστημά της στην Πύλη.

Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των δράσεων που η δημ. Αρχή έχει αναλάβει, στο πλευρό της οποίας έχουν τεθεί εξ αρχής όλοι φορείς της πόλης & του Νομού, η πολιτική ηγεσία αυτού, καθώς & σύσσωμων των πολιτών του Δήμου, αρχικά με το έκτακτο Δ.Σ. της Δευτέρας 22/1 & την έκδοση ψηφίσματος & κατόπιν την επίσκεψη της επιτροπής με επικεφαλής τον Δήμαρχο, στο γραφείο του κ. Νέτα στη Λάρισα, για την επίδοση του φακέλου με τις αποφάσεις του Δ.Σ. & του ψηφίσματος.

Βγαίνοντας από την σύσκεψη ο κ. Νέτας δήλωσε ότι το όλο θέμα θα επανεξετασθεί την επόμενη εβδομάδα στην Αθήνα, κατά την συνεδρίαση του Δ.Σ. της Δ/σης της Τραπέζης.

Στην σημερινή σύσκεψη συμμετείχαν οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Αθ. Κωστάκης, Σ. Αγγέλης & κα Λ. Οικονόμου, Δ/ντής Οικ/κών & Δ/κών Υπηρεσιών κ. Παν. Τσαχρήστος, ο Προϊστάμενος Οικ/κών Υπηρεσιών κ. Θαν. Κανέλλας, ο Δ/ντής της ΔΕΥΑΠ κ. Κ. Τσιόλας, καθώς & ο πρώην Δήμαρχος Πύλης κ. Μιχ. Τσιούτσιας.

Peiraiws (3) Peiraiws (4)

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Επίδομα ανεργίας: Πόσα ένσημα χρειάζονται για να το λάβουν οι δικαιούχοι

Για να πάρει ένας ασφαλισμένος επίδομα ανεργίας από τη ΔΥΠΑ χρειάζεται να έχει απολυθεί απ…